Η Μπιγιονσέ εξαντλήθηκε κι ακυρώνει συναυλίες

15.05.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια άκουσε τους γιατρούς της κι ακύρωσε τη συναυλία της στο Βέλγιο προκαλώντας ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Εδώ και κάποιες μέρες έχουν οργιάσει οι φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης αλλά μόλις τις διέψευσε, ήρθε η ακύρωση της συναυλίας στης στο Βέλγιο και αναθέρμανε ξανά τις κίτρινες στήλες που δεν έχουν την έχουν πιστέψει ακόμα.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) ύστερα από 20 εμφανίσεις σε οχτώ χώρες στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της “Mrs Carter Show World Show” κι ένα ταξίδι εξπρές στη Νέα Υόρκη για το Met Gala, κατέρρευσε λόγω υπερκόπωσης και αφυδάτωσης όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση. Οι γιατροί δεν την άφησαν να ανέβει στη σκηνή του Antwerp, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στην καριέρα της μέχρι τώρα και η σύζυγος του Τζέι Ζ (Jay Z) έμεινε στο κρεβάτι.

“Προς όλους τους θαυμαστές μου στο Antwerp. Δεν έχω αναβάλει κανένα σόου στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα και υπόσχομαι πως θα επανέλθω πολύ σύντομα. Συγνώμη αν σας απογοήτευσα κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι κλύτερα τώρα κι έτοιμη να σας παρουσιάσω ένα υπέροχο σόου. Με αγάπη, Μπιγιονσέ” έγραψε στο χειρόγραφο μήνυμα (παρακάτω φωτογραφία) που έστειλε στους φαν της η 31χρονη μηχανή της ποπ. Σημείωσε πως ανάμεσα σε όλα αυτά, είναι το κεντρικό πρόσωπο της καινούριας καμπάνιας της H&M και σημμετέχει στο soundtrack της υπερπαραγωγής του Μπαζ Λούρμαν(Buz Luhrmann), "The Great Gatsby".

Κ.Π