Η Κέλι Ρόουλαντ βγάζει τ' άπλυτα στη φόρα

16.05.2013
Η 32χρονη τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Destiny's Child ζηλεύει παράφορα τη Μπιγιονσέ και το τραγουδάει δυνατά.

Όταν διαλύθηκαν οι Destiny’s Child, η μόνη που έκανε πραγματική καριέρα είναι η Μπιγιονσέ (Beyonce), κάτι που φαινοταν κι όταν ήταν στη μπάντα ενώ η Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) και η Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams) δεν κατάφεραν να αποκτήσουν την ταμπέλα της σταρ.

Η πρώτη σε μια πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως «Ήταν η οικογένεια μου.. Χρειαζόμασταν η μία την άλλη πάρα πολύ και ήμασταν υπερβολικά δεμένες. Μπορούσαμε να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο και να τραγουδάμε σε απόλυτη αρμονία χωρίς να συνεννοηθούμε από πριν. Ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι.. Μ’ αυτό το δέσιμο μεγάλωσα. Κοιμόμασταν σαν εννιάχρονα στο ίδιο δωμάτιο!» αλλά μία από τις φίλες της δεν είχε και τόσο αθώα συναισθήματα για εκείνη.

Η Ρόουλαντ έκανε κάποια χιτ, από το 2007 είχε εξαφανιστεί για να επιστρέψει το 2011 με το «Motivation» το οποίο ανέβηκε στα καλοκαιρινά charts και τώρα ετοίμασε το καινούριο άλμπουμ «Talk a good game» που θα κυκλοφορήσει στις18 Ιουνίου. Μέσα σ’ αυτό υπάρχει το περιβόητο «Dirty Laundry» το οποίο ανέβασε σήμερα στο ίντερνετ, είναι λίγο περισσότερο εξομολογητικό απ’ ότι θα περίμενε κανείς και σχολίασε πως έκλαιγε όταν το ηχογραφούσε.

Σε κάποιο απόσπασμα μιλάει για τη ζήλια που ένιωθε όταν τραγουδούσε με τη Queen B και μπορεί να χαιρόταν για την καριέρα της μόλις χώρισαν οι δρόμοι τους αλλά δεν της άρεσε και τόσο που ήταν στην κορυφή κι εκείνη δεν είχε τόσο μεγάλη επιτυχία ( “When my sister was onstage/killing it like a …/I was enraged/feeling it like a ….,” Kelly sings. “Went our separate ways but I was happy that she was killing it/Bittersweet, she was up and I was down/No lie, I feel good for her but what do I do now?”) .

Επίσης λίγο πιο κάτω αναφέρεται σε έναν πρώην της και συγκεκριμένα σ’ έναν καυγά τους όπου της είπα πως κανείς δεν την αγαπάει όπως αυτός κι ειδικά η Bey. Κάποιος να προσφέρει λίγο φροντίδα και προδέρμ στην Κέλι.

K.Π