Συνελήφθη ο μυστήριος φαν που απειλούσε την Τέιλορ Σουίφτ

17.05.2013
Οι σωματοφύλακες της 23χρονης σταρ της φολκ δεν μπορούν να ησυχάσουν απότις εισοβλές κάποιων θαυμαστών της που θέλουν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο είδωλο τους.

Πέρσι ένας φανατικός θαυμαστής της ταξίδεψε από το Γουισκόσκιν στο Νάσβιλ και συγκεκριμένα στο σπίτι της για να γιορτάσουν μαζί τα 23α γενέθλια της και όπως ήταν αναμενόμενο η ασφάλεια τον τσάκωσε και τον οδήγησε στην αστυνομία αλλά δεν αντιμετώπισε κάποια ποινή. Τώρα η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) δέχτηκε και δεύτερη εισβολή από φαν, αυτή τη φορά από τη θάλασσα.

Ένας 22χρονος που έχει πάθει εμμονή με την 23χρονη τραγουδίστρια, συνελήφθη να κολυμπάει στην ιδιωτική της παραλία στο Rhode Island όπου είναι και το εξοχικό της(μην πάει το μυαλό σου σε κάποιο ταπεινό και φτωχικό). Μόλις τον εντόπισαν οι σωματοφύλακες και τον απομάκρυναν, κατευθύνθηκε και πάλι εκεί αλλά από την αντίθετη πλευρά και συνελήφθη από την αστυνομία για καταπάτηση ιδιοκτησίας.

Απ ότι ανέφερε στην ανάκριση του, ήθελε απλά να ανέβει στο σπίτι και να τη χαιρετήσει αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο και παραμένει υπό κράτηση. Εν τω μεταξύ, η Σουίφτ τα παρακολουθεί όλα από μακριά αφού βρίσκεται στα μισά της περιοδείας (Red Tour) της με τον Εντ Σίραν (Ed Sheeran) κι ελπίζει να μην τριτώσει το κακό με τις αιφνιδιαστικές «επισκέψεις».

Κ.Π