Η Λόπεζ θέλει πίσω το σώμα της!

20.05.2013
Η σταρ δούλεψε εντατικά με το σώμα της αφόρου γέννησε τα δίδυμα πέντε χρόνια πριν, αλλά τελευταία τη βλέπουμε με μικρά πιασιματάκια και καμπύλες που παλιότερα δεν είχε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είπε στους φίλους της ότι θέλει το σώμα της πίσω! Η σταρ δούλεψε εντατικά με το σώμα της αφόρου γέννησε τα δίδυμα πέντε χρόνια πριν, αλλά τελευταία τη βλέπουμε με μικρά πιασιματάκια και καμπύλες που παλιότερα δεν είχε.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι έχει βάλει μερικα κιλά και ορκίστηκε να ακολουθήσει και πάλι αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, καθώς τελευταία το εχει λίγο 'ξεχασει'...

"Είμαι αποφασισμένη να κάνω πάλι το σώμα που είχα, θέλω πίσω τους κοιλιακούς μου" δήλωσε στους φίλους της, γράφει το περιοδικό Closer.

"Η Τζένιφερ ποτέ δεν ξεπερνούσε τις 1400 θερμίδες τη μέρα και πρόσεχε πάντα τι έτρωγε, αλλά τελευταία παραδίδεται στα μπισκοτάκια και το παγωτό, βλέποντας ταινίες με τα παιδιά της... Ηταν πάντα νουμερο 10, αλλά έχει πάει στο 12" γράφει το δημοσίευμα, ενώ η ίδια βλέπει διαφορά στην περιφέρεια και την κοιλιά της και θέλει να τη διορθώσει".

Ε.Σ.