1ο Zumba Charity Festival στο Ελληνικό

27.05.2013
Το 1ο Zumba Charity Festival είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Baseball στην πρώην Αμερικανική Βάση στο Ελληνικό!

Το 1ο Zumba Charity Festival είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Baseball στην πρώην Αμερικανική Βάση στο Ελληνικό!

Εκεί, περισσότεροι από 100 instructors θα μας καθοδηγήσουν στο πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα χορευτικής γυμναστικής που δημιουργήθηκε ποτέ! Προπονητικό Κέντρο Baseball, που έχει φιλοξενήσει στο πρόσφατο παρελθόν μεγάλα φεστιβάλ, ενδείκνυται για την άνεση που προσφέρει στο κοινό καθώς ο χώρος διαθέτει εξέδρα, γκαζόν, ειδικούς χώρους στάθμευσης, κ.α. παροχές που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Εκτός όμως από διασκέδαση που θα μας προσφέρει το Zumba® Charity Festival, θα έχει και ένα ιδιαίτερο σκοπό: την ενίσχυση του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση*, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), το οποίο έχει αναδείξει τεράστιο κοινωνικό έργο. Πιο συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο "Σπίτι της Σκελετικής Υγείας", ένα πρότυπο κέντρο σκελετικής υγείας.
Χορός, γυμναστική, θετική ενέργεια, μουσική, και πολλές- πολλές άλλες εκπλήξεις θα πλαισιώνουν την μεγάλη γιορτή Zumba® Fitness που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Baseball (στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση στο Ελληνικό).

ΙΝFO:

Πότε: Σάββατο 13 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 7μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων & Σημεία Προπώλησης:
Προπώληση:6€
Ταμείο : 8€


• Ticket Services-Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)- Τηλ.: 210 72 34 567
• Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) | Τηλ.: 210 3608 366
• Καταστήματα Public
• Enzzo de Cuba - Αγ.Παρασκευής 70-72/ Μπουρνάζι-Περιστέρι /Τηλ.: 210 5782610
• Rock around the Clock-Χάλκης1- Πλ.Πετρούπολης

Εισιτήρια Online:
www.ticketservices.gr
www.tickethouse.gr
www.ticketarena.gr
www.ticketpro.gr
http://123tickets.gr/