Έρχεται το πιο "πράσινο" πάρτυ της πόλης!

29.05.2013
Κλείνουμε 3 χρόνια εναλλακτικής ενημέρωσης και το γιορτάζουμε με το πρώτο σούπερ πάρτι του καλοκαιριού με Ελεύθερη Είσοδο στις 7 Ιουνίου 2013, στο πιο εναλλακτικό σημείο της πόλης, το “Lacandona”!

Κλείνουμε 3 χρόνια εναλλακτικής ενημέρωσης και το γιορτάζουμε με το πρώτο σούπερ πάρτι του καλοκαιριού με ελεύθερη είσοδο στις 7 Ιουνίου 2013, στο πιο εναλλακτικό σημείο της πόλης, το Lacandona!

Μουσική, ποτάκι σε τιμές “Lacandona”, κλήρωση με σούπερ οικο-δώρα, και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Γι’ αυτό, ελάτε να γνωριστούμε, να πιούμε, να χορέψουμε, να περάσουμε τέλεια! Ένα πάρτι για όλους σε χαλαρή, καλοκαιρινή διάθεση, ιδανική ευκαιρία σε μια ιδανική ατμόσφαιρα για γέλια, «μοχίτο» και «πράσινες» γνωριμίες!

Το Βραβευμένο Εναλλακτικό Δίκτυο Ενημέρωσης www.prasinizo.gr γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια με ένα σούπερ πάρτι καλωσορίζοντας παράλληλα και το πολυπόθητο καλοκαίρι! Τόπος συνάντησης είναι ο εναλλακτικός χώρος Lacandona στο κέντρο της πόλης, με την υπέροχη ατμόσφαιρα, τα μοναδικά του «μοχίτο» και όχι μόνο!

Μετά από δράσεις όπως φεστιβάλ, εκθέσεις, παρουσιάσεις και πολλά ακόμα η Συντακτική και Δημιουργική Ομάδα του www.prasinizo.gr θέλησε να διοργανώσει αυτό το πάρτι για να ευχαριστήσει όλους τους καθημερινούς του επισκέπτες, τους Facebook fans, αλλά και όλους τους υποστηρικτές! Παράλληλα επιθυμεί να ενημερώσει για την πορεία του, αλλά και να συστήσει στους Prasinizo fans για ακόμα μια φορά επιλεγμένες ΜΚΟ, Εθελοντικές Ομάδες και Εταιρείες οι οποίες έχουν θετική στάση προς το περιβάλλον.

Γι’ αυτό το λόγο το πάρτι θα πλαισιωθεί και από μια αποκλειστική κλήρωση με οικο-δώρα, χορηγίες γνωστών εναλλακτικών Ελληνικών εταιρειών, στην οποία οι συμμετέχοντες θα κερδίζουν επί τόπου τραβώντας έναν απλό λαχνό!

Λίγα λόγια για το www.prasinizo.gr...
Μέσω της ιστοσελίδας μας, του Δωρεάν εβδομαδιαίου Newsletter μας αλλά και της ομάδας μας στο Facebook, το www.prasinizo.gr, στο Βραβευμένο Εναλλακτικό Δίκτυο Πράσινης Ενημέρωσης, εδώ και 3 χρόνια προσφέρουμε συνεχή ενημέρωση για οτιδήποτε πράσινο μας αφορά! Εκδηλώσεις, Εξελίξεις, Βόλτες, Άγρια Ζωή, Κατοικίδια, Ιδέες, Συνταγές, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Παράδοση, Καθημερινότητα, Βιβλία, Ταινίες και πολλά ακόμα.. ευκαιρίες και επιλογές για να Πρασινίσουμε ακόμη περισσότερο τη ζωή μας δείχνοντας στα παιδιά, τους φίλους, τους γνωστούς μας, το γείτονά μας, πως η πράσινη ζωή στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ευκολότερη, είναι καλύτερη!

Οι δράσεις μας ήδη περιλαμβάνουν συμμετοχές σε φεστιβάλ, εκθέσεις φωτογραφίας, παρουσιάσεις αλλά και γενικότερες περιβαλλοντικές δράσεις καθώς και συνεργασίες με ΜΚΟ και Εθελοντικές ομάδες όπως: τον Μεσογειακό Σύνδεσμο για την διάσωση των θαλάσσιων χελωνών “Medasset”, WWF, Greenpeace, την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την άγρια ζωή και τη φύση «Καλλιστώ», την «Αδέσποτη Κούκλα», τους «Υδροναύτες», το “Ecocity”, το «Μπορούμε», την ομάδα "Ώρα για Δράση", την "Οργάνωση Γη", την ομάδα Αγρο-περιβαλλοντικής Έρευνας και Δράσης "Αιθρία", την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, το “Center of Excellence for Sustainability” του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, αλλά και τον «Αρκτούρο» που συνεχώς προβάλλουν το θαυμαστό έργο τους μέσω του www.prasinizo.gr!

Info

Πότε: 7 Ιουνίου 2013,
Που: Lacandona, Ηπίτου 4, Σύνταγμα

Τιμές Ποτών: Mojito 4€, Μπύρα μικρή 1.5€, Μπύρα Μεγάλη 2€, Μπύρα Βιολογική 2.5€, Κρασί Λευκό/Κόκκινο 2€, Ρακή 2€, Ρακόμελο 3.5€, Ποτό με ρούμι 4€

Ώρα έναρξης: από τις 19.00

Τι να φέρω μαζί: Καλή διάθεση, χαμόγελα, πολλούς φίλους!

Είσοδος Ελεύθερη

Δείτε ΕΔΩ την εκδήλωση στο Facebook

Δείτε ΕΔΩ γιατί Πρασινίσαμε

Μάθετε ΕΔΩ τα πάντα για την Συντακτική και Δημιουργική Ομάδα του www.prasinizo.gr