Μπιγονσέ,Λόπεζ και Μαντόνα ενώνουν δυνάμεις

30.05.2013
Οι τρεις ντίβες της ποπ θα συναντηθούν για να στηρίξουν όλες τις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια προκειμένουν να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Κάποιοι από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή θα συμμετάσχουν στη συναυλία «Sound of change live» για να στηρίξουν την προσπάθεια της καμπάνιας «Chime for Change» του οίκου Gucci, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής εκατομμυρίων γυναικών και κοριτσιών παγκοσμίως.

Οι Florence and the machine, η Μαντόνα(Madonna), Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), Μπιγονσέ (Beyonce), Έλι Γκούλντινγκ( Ellie Goulding), Τζον Λετζεντ (John Legend), Τίμπαλαντ (Timbaland), ο Ντέσμοντ Τούτου και Γκλόρια Στέινεμ (Gloria Steinem) θα ανέβουν στη σκηνή για μια συναυλία τεσσάρων που θα τη δουν 150 χώρες.

« Το 60% των παιδιών που δεν πάνε σχολείο είναι κορίτσια. Τα δυο τρίτα των αναλφάβητων σ’ όλο τον κόσμο είναι γυναίκες. Δεν το δέχομαι αυτό. Πρέπει να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε.» δήλωσε στο Reuters η Μαντόνα η οποία θα είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς.

Ανάμεσα στα πρότζεκτ που θέλει να ενισχύσει η συγκεκριμένη καμπάνια είναι η παροχή υγειονομικής περίθαλψης στις πρόσφυγες από τη Συρία κι αεφαλών καταφυγίων στη Λίμα, να καταπολεμήσουν τους ακρωτηριασμούς στο Μαλί και να βοηθήσουν στις προσπάθειες πρόληψης παιδκών θανάτων στη Σιέρα Λεόνε. Επιπλέον όσοι αγοράσουν εισιτήρια, θα παραλαβουν ένα κουπόνι με το οποίο θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για όλα τα παραπάνω αλλά και για την εκπαίδευση των γυναικών.

Κ.Π