Μια μεγάλη λάτιν φιέστα στην Τεχνόπολη

30.05.2013
Η Chronos Art Productions και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζουν όχι απλά μία συναυλία αλλά την ωραιότερη Latin Fiesta που έγινε ποτέ!

Στις 27 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» δεν θα είναι μια απλή συναυλία αλλά η ωραιότερη «LATIN FIESTA» που έγινε ποτέ στην Αθήνα… όλη η Τεχνόπολις» μια γιορτή !

Με τους μετρ του είδους, το συγκρότημα μύθος, τους Grupo Compay Segundo from Buena Vista Social Club.Η Τεχνόπολη θα ντυθεί με τα χρώματα της Κούβας για να υποδεχθεί την γιορτή αυτή, με εκθέτες και περίπτερα. (εδέσματα, βιβλία, δίσκους, σχολές χορού , κ.α).

Οι σχολές χορού θα μας μάθουν τους υπέροχους χορούς της Κούβας και όχι μόνο, μουσικά συγκροτήματα θα εναλλάσσονται από νωρίς το απόγευμα στις δύο σκηνές, οι καλύτεροι DJs της Latin μουσικής θα είναι παρόν και θα στηθεί μια πίστα χορού, δίπλα στην κεντρική σκηνή, για να χορεύουμε στους τρελούς ρυθμούς του Grupo Compay Segundo from Buena Vista Social Club και όλα αυτά παρέα με πολλά κοκτέιλ και ρούμι…

16 άτομα, Τραγουδιστές, Μουσικοί, και Χορευτές ακολουθούν το όραμα του πλοιάρχου τους, Compay Segundo και ταξιδεύουν μέσα από θάλασσες και περιπέτειες, φτάνοντας στη σκηνή της «Τεχνόπολις» στις 27 Ιουνίου. Το συγκρότημα Grupo Compay Segundo from Buena Vista Social ακτινοβολεί το πνεύμα και τη μαγεία της Κούβας και καταφέρνει να μεταδίδει αγάπη και χαρά σε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Info
Που: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100

Πότε: 27 Ιουνίου

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 17 ευρώ/ Ταμείο 22 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30