Τζέσι Τζέι: Δε μπορώ να ακούω τη φωνή μου!

03.06.2013
Η 24χρονη περφόρμερ μπορεί να έχει απότ ις πιο χαρισματικές φωνητικές χορδές στην Αγγλία και όχι μόνο αλλά δε θέλει να ακούει τα κομμάτια της ούτε γι' αστείο.

Η Τζέσι Τζέι (Jessie J)χει μία από τις καλύτερες φωνές στην ποπ αρένα αυτή τη στιγμή που ξεχωρίζει ακόμα κι όταν πει ακόμα και το απλό τραγούδι, πολλές φορές δε χρειάζεται καν μικρόφωνο αλλά η ίδια δε μπορεί με τίποτα να ακούει τον εαυτό της.

«Δε μ’ αρέσει καθόλου να με ακούω να τραγουδάω. Είναι πολύ περίεργο ν’ ακούς ένα τραγούδι σου όταν είσαι, ας πούμε, μέσα σ’ ένα Burger King ή ένα λούνα παρκ.» δήλωσε η 24χρονη τραγουδίστρια στο BBC 1. Επίσης μίλησε και για τις ετοιμασίες του καινούριου της δίσκου τον οποίο άρχισε να ηχογραφεί ενώ βρισκόταν στην τελευταία σεζόν του The Voice και πήρε πολύ περισσότερο χρόνο απ’ ότι είχε υπολογίσει.

«Ηχογραφήσαμε εννέα τραγούδια σε έξι μέρες πριν τέσσερις εβδομάδες. Δεν είχα ρόνο να χαλαρώσω αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι κι ευλογία τελικά.» ανέφερε. Δεν είναι όμως ο τύπος της τραγουδίστριας που είναι όλη μέρα μέσα στο στούντιο σε πολύ αγχωτικούς ρυθμούς χωρίς να συζητάει με τους συνεργάτες της.

Όπως πρόσθεσε της αρέσει να ξυπναει, να παίρνει πρωινό, να μπαίνουν για ηχογραφήσεις για τέσσερις ή πέντε ώρες και μετά να μιλάνε για το τι έκαναν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου χωρίς να συνεχίζουν μέχρι τις 6 το πρωί. «Δεν είναι παρτυ» είπε χαρακτηριστικά.

Κ.Π