Εφιάλτης των δημοσιογράφων η Μαντόνα

10.06.2013
Η κυρία Τσικόνε είναι πρώτη στη λίστα με τους πιο μισητούς καλλιτέχνες στο παιχνίδι των ανακρίσεων.

Όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν τουλάχιστον μία άσχημη εμπειρία με συνεντευξιαζόμενους που τους φάνταζονταν εντελώς διαφορετικούς επειδή τους θαυμάζουν πολύ αλλά τελικά τους απομυθοποιούν κατεβάζοντας τους από το θρόνο. Οι δύο καλλιτέχνες που έίναι διάσημοι για την άσχημη συμπεριφορά τους είναι ο Λου Ριντ (Lou Reed) και η Μαντόνα (Madonna) οι οποίοι σύμφωνα με αρκετούς που τους έχουν συναντήσει δεν είναι καθόλου φιλικοί και ευγενικοί.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Γκίνι Ντάγκαρι (Ginny Dougary) των Times ο οποίος όταν βρέθηκε απέναντι από τη ποπάδικη βασίλισσα θα ήθελε να είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί. Πήγε στο Λος Άντζελες ειδικά για τη συνέντευξη αλλά 53χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε το ραντεβού τους λίγες ώρες πριν χωρίς καμία δικαιολογία και συναντήθηκαν δύο μέρες μετά.

«Όταν ήρθε στη συνέντευξη δεν γνώριζε ποιος ήμουν, κι ήταν αγενής και με μένα αλλά και με τη βοηθό της.Νόμιζα ότι θα τα παρατούσα. Είχα απογοητευτεί γιατί τη θαύμαζα παρα πολύ αλλά ήταν χαζό εκ μέρους μου- δε θαυμάζεις τη Μαντόνα γιατί είναι καλή.» ανέφερε και θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά να της φτιάξει ερωτηματολόγιο.

K.Π