Κι άλλες μηνύσεις εναντίον του Μπίμπερ

10.06.2013
Ο 19χρονος ποπ σταρ έχει ξεκινήσει πόλεμο με τους φωτογράφους και προκάλεσε κι άλλο περιστατικό που θα τον οδηγήσει στα δικαστήρια.

Ο ανεξέλεγκτος και προκλητικός Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) άνοιξε καινούρια βεντέτα με φωτογράφο κι αν συνεχίσει έτσι θα πολλαπλασιαστιούν επικίνδυνα οι ήδη πολλοί haters του.

Ο Τζέφρι Μπινιον (Jeffrey Binion) κατέθεσε μήνυση εναντίον του 19χρονου τραγουδιστής γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του όταν πήγε να τον φωτογραφήσει έξω από ένα στούντιο στο Μαιάμι, ο σωματοφύλακας του σταρ, Χιούγκο Χέσνι (Hugo Hesny) ύστερα πό εντολή του αφεντικού του τον άρπαξε από το λαιμό, τον πέταξε πάνω σ’ ένα τοίχο και τον είχε στον αέρα για κάποια ώρα ώστε να δει και το όπλο που είχε στην τσέπη του.

Στη συνέχεια του πήραν με τη βία την κάρτα μνήμης από τη φωτογραφική του μηχανή για να μη δημοσειέυσει καμία φωτογραφία και τον άφησαν χτυπημένο σε διάφορα σημεία. «Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι πλέον ενήλικος και θα πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Πρέπει να μάθει ότι δε μπορεί να χρησιμοποιεί τους σωματοφύλακες του ως όπλα για να βλάπτει αθώους ανθρώπους. Η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στους φωτογράφους πρέπει να σταματήσει και να πάρει ευθύνες για τις πράξεις του.» δήλωσε ο εκπρόσωπος του φωτογράφου , Ράσελ Άντλερ (Russel Adler).

Επίσης, ο Μπινιον ανέφερε πως είναι επαγγελματίας φωτογράφος και όχι απλά ένας παπαράτσι και η μήνυση αφορά και τον Χέσνι ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να δουλεύει ως σψματοφύλακας όπως επίσης δεν έχει άδεια οπλοφορίας.

Κ.Π