Νέο σινγκλ από τη Μάιλι Σάιρους

11.06.2013
Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) κυκλοφόρησε το “We Can’t Stop”, το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο της album στην RCA Records. Ακούστε το “We Can’t Stop” εδώ .


Το τραγούδι το έγραψε η Μάιλι , μαζί με τους Μάικ Γουίλ (Mike Will) και Ροκ Σίτι(Rock City) ενώ την παραγωγή έκανε ο Μάικ Γουίλ . Το “We Can’t Stop” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Η Σάιρους βρίσκεται στο studio δουλεύοντας το επερχόμενο –ακόμα χωρίς τίτλο- debut album της στην RCA Records, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Η Miley συνεργάζεται με πολύ επιτυχημένους παραγωγούς και τραγουδοποιούς όπως τους Mike Will, Pharrell, Future, Dr. Luke και will.i.am και αυτό το album σηματοδοτεί μια δημιουργική εξέλιξη για την Miley.

Η Σάιρους είναι μια παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης, έχοντας σπάσει πολλά ρεκόρ στο χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής. Είναι πολύ-πλατινένια τραγουδίστρια και έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια albums και 20 εκατομμύρια tracks στην Αμερική μόνο.

www.mileycyrus.com

Twitter: @mileycyrus

www.facebook.com/mileycyrus