Ο Καβάλι παραμόρφωσε τη Μπιγιονσέ!

13.06.2013
Ο γνωστός σχεδιαστής έδωσε τη δική του εκδοχή για την 31χρονη σύζυγο του Τζέι Ζ η οποία δε μοιάζει ούτε στο ελάχιστο με την αληθινή της εικόνα.

Το τελευταίο διάστημα η Μπιγιονσέ (Beyonce) δεν τα πάει τόσο καλά με τον φωτογραφικό τομέα και το photoshop κάνοντας την αρχή στο Superbowl όταν είδε κάποιες όχι και τόσο κολακευτικές φωτογραφίες της στο ίντερνετ και απαίτησε να τις κατεβάσουν.

Στη συνέχεια, επέτρεψε μόνο σ’ έναν φωτογράφο να της βγάζει στην περιοδεία της “Mrs Carter Show World Tour” και μόλις κυκλοφόρησε η καμπάνια της H&M με αρκετή δόση επεξεργασίας στις καμπύλες της, τους πήρε κάποια τηλέφωνα για να δημοσιεύσουν τις κανονικές της λήψεις.

Το καινούριο επεισόδιο μεταξύ photoshop και της 31χρονης τραγουδίστριας αφορά το σχέδιο του Ρομπέρτο Καβάλι (Roberto Cavalli) για την τουρνέ της το οποίο τη δείχνει παραμορφωμένη, υπερβολικά αδύνατη και το πρόσωπο δεν έχει καμία ομοιότητα με το δικό της και ανέβηκε στη facebook σελίδα του σχεδιαστή.

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τις φίρμες που αναγκάζουν τις γυναίκες να έχουν συγκεκριμένες αναλογίες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βρίσκουν εκλυστικές. Η κανονική Μπιγιονσέ είναι!» σχολίασε κάποιος από κάτω ενώ ένας άλλος απορεί γιατί να μην σχεδιάσουν την πραγματική φιγούρα της αφού είναι απλά υπέροχη. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση ούτε από τη μεριά της Beyonce ούτε από εκείνη του Καβάλι.

Κ.Π