Ζούσε σαν ζητιάνος ο Μάικλ Τζάκσον

14.06.2013
Η κόρη του έκανε πρόσφατα απόπειρα αυτοκτονίας, δημοσίευσαν φωτογραφίες από το γεμάτο χάπια και ιατρικό εξοπλισμό δωμάτιο του και τώρα αποκαλύπτονται κι άλλα από τη ζωή του Jacko.

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) λίγες μέρες πριν πεθάνει είχε κλείσει μια μεγάλη συναυλία, η οποία δε έγινε ποτέ και η οικογένεια του -που έχει διαλυθεί- είναι στα δικαστήρια με τη διοργανώτρια εταιρία AEG live γιατί όπως ισχυρίζονται οι συγγενείς, γνώρισαν την κατάσταση του αλλά τον εκμεταλλεύτηκαν για να βγάλουν χρήματα.

Στην κατάθεση του ο διευθυντής της εταιρίας Ράντι Φίλιπς (Randy Philips) αποκάλυψε όσα του είπε ο ποπ βασιλιάς όταν είχαν μιλήσει σχετικά με την οικονομική του κατάσταση και για το πόσο ανάγκη είχε τη βοήθεια του η οικογένεια Τζάκσον.

«Μου είπε πως ζούσαν σαν ζητιάνοι. Και μετά καταρρεύσαμε και οι δυο. Τον είδα να δακρύζει λέγοντάς μου πόσο πολύ ήθελε η οικογένειά του να έχει μια καλή ζωή και πόσο επιθυμεί να καταφέρει να τους βάλει κάτω από μια στέγη», ανέφερε ο Φίλιπς προσθέτοντας πως αισθάνθηκε πολύ άσχημα που ένας σταρ όπως εκείνος δε μπορούσε να αγοράσει σπίτι για την οικογένεια του παρά τη δόξα.

Κ.Π