Το 'ριξε στο μπαλέτο ο Μικ Τζάγκερ!

17.06.2013
O frontman των Rolling Stones είναι σε άψογη φυσική κατάσταση και βγάζει το καπέλο σε όλους του καχύποπτους που σκέφτονται πως διατηρείται έτσι λόγω διαφόρων ουσιών.

Αν απορείς πώς γίνεται στα 69 του να έχει τέτοια φυσική κατάσταση και να συνεχίζει να χορεύει στη σκηνή καλύτερα απ΄όλους, πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα εκτός στούντιο κι εντός γυμναστηρίων.

Ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) σίγουρα θα σε προσπεράσει αν βγείτε μαζί για τρέξιμο (σε ένα ιδανικό σύμπαν που θα έμενε στη γειτονιά μας) και αποκάλυψε το μυστικό της αντοχής του που δεν κρύβεται σε γνωστές παράνομες ουσίες όπως θα περίμενες.

Αποκάλυψε πως διατηρείται σε τέτοια φόρμα γιατί πέντε και πολλές φορές έξι μέρες την εβδομάδα κάνει αυστηρή προπόνηση χωρίς να παραμένει σ ένα άθλημα. Τρέχει αρκετά χιλιόμετρα, κάνει kickboxing, πιλάτες, γιόγκα , κολυμπάει ξεχνώντας το ρολόι και δοκιμάζει μέχρι και μπαλέτο.

Επίσης ξυπνάει 10 το πρωί γιατί «πιο νωρίς είσαι υπερβολικά χαλαρός για συναυλία) και κοιμάται σχετικά νωρίς σε αντίθεση με πολλούς ροκάδικους σταρ. Θα τα μάθει η Μαντόνα (Madonna) και θ’ ανοίξουν γυμναστήριο μαζί.

Κ.Π