Η συγνώμη των Grammy στους NIN

29.01.2014
Ο frontman των Nine Inch Nails εξοργίστηκε με το ξαφνικό κόψιμο της εμφάνισης τους στα Grammy.

Ο συνδυασμός των Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Ντέιβ Γκρολ(Dave Grohl) και Λιντσεϊ Μπάκινχαμ (Lindsey Buckingham) στη σκηνή ήταν το καλύτερο νέο που ακούσαμε όταν ανακοινώθηκαν όλα τα ονόματα που έπαιζαν ζωντανά τη βραδιά των Grammy.

Μάλιστα κι οι ίδιοι οι διοργανωτές είχαν δηλώσει πως είναι πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους κατάφεραν να τους φέρουν στη διοργάνωση. Όμως όσο μεγάλη ήταν η χαρά στην αρχή ακόμα πιο μεγάλη ήταν η απογοήτευση στο τέλος αφού στην τηλεοπτική μετάδοση έκοψαν την εμφάνιση τους για διαφημίσεις πριν να τελειώσουν και προκάλεσαν πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Ο frontman των NIN, Τρεντ Ρέζνορ (Trent Reznor) τους έβρισε (δικαίως) στο twitter γράφοντας "Κανένας σεβασμός στη μεγαλύτερη μουσική βραδιά. Ένα μεγάλο «Αντε γ******** κύριοι" και μία μέρα μετά ήρθε η απάντηση του Κιθ Ελριχ (Keith Elrich) στο Hollywood Reporter.

Συγνώμη που εκνευρίστηκε. Είχα ενθουσιαστεί παρα πολύ που τον είχαμε στα Grammys κι ήθελα να απογειωθεί η βραδιά. Τους είπα ότι θα το προβάλουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Η διάρκεια της εμφάνισης τους ήταν έξι λεπτά και κρατήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε." δήλωσε ο παραγωγός των βραβείων ο οποίος ανέφερε κάποια στιγμή στη συνέντευξη πως ο Τζει Ζ (Jay Z) τον μέθυσε γεμίζοντας του συνέχεια το ποτήρι με το κονιάκ που είχε κρυμένο στη θέση του.

K.Π