Το Εθνικό προκηρύσσει διαγωνισμό για το λογότυπό του

18.03.2014
Αέρας γραφιστικής αλλαγής φυσάει στο Εθνικό, όπου o Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Σωτήρης Χατζάκης επιθυμεί να αλλάξει το βραβευμένο λογότυπο, που πριν λίγα χρόνια σχεδίασε η MNP.

Μήπως θέλεις να σχεδιάσεις το λογότυπο του Εθνικού Θεάτρου; Έχεις την ευκαιρία, γιατί καθώς διαβάζουμε στο site του Εθνικού προκηρύσσεται διαγωνισμός για το νέο λογότυπο.

Η ανακοίνωση του Εθνικού έχει ημερομηνία 14/03/2014 και η πρόσκληση συμμετοχής αναφέρει ότι ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε εταιρίες και φυσικά πρόσωπα (ή ομάδες) και απευθύνεται σε γραφίστες, σχεδιαστές, και άλλες συναφείς ειδικότητες.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών από την τελευταία δημόσια γνωστοποίηση. Πληροφορίες και αντίγραφο της αναλυτικής πρόσκλησης συμμετοχής μπορείτε να πάρετε κάνοντας download από το site www.n-t.gr ή από τα γραφεία του Εθνικού Θεάτρου (Τμήμα Εκδόσεων), Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, 10437, Αθήνα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ: 2105288165).

Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους:

1. Σωτήρη Χατζάκη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
2. Ιωάννη Μετζικώφ, Μέλος Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου.
3. Αντώνη Κούφαλη, Καλλιτεχνικό Σύμβουλο.
4. Ουρανία Τριβέλλα, Υπεύθυνη Εκδόσεων.
5. Κατερίνα Αγγελιδάκη, Υπεύθυνη Προβολής & Επικοινωνίας.


Ο διαγωνιζόμενος, του οποίου η πρόταση θα επιλεγεί ως λογότυπο του Εθνικού Θεάτρου, θα λάβει χρηματικό βραβείο ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00 €).