Έλτον Τζον: Ο Ιησούς θα ήταν υπέρ των γκέι γάμων!

02.07.2014
Ο 67χρονος καλλιτέχνης ετοιμάζει τον γάμο του και προσπαθεί να αλλάξει τα μυαλά της εκκλησίας.

Ο Έλτον Τζον (Elton John) δεν έκρυψε ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και με κάθε ευκαιρία μιλάει για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Σ’ ένα χρόνο από τώρα θα παντρευτεί τον σύντροφο του Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) χωρίς υπερπαραγωγές και πολλούς καλεσμένους και στην τελευταία του συνέντευξη στο Sky News σχολίασε το πόσο οπισθοδρομική είναι ακόμα η εκκλησία με τη συνύπαρξη ατόμων του ίδιου φύλου.

«Η εκπρόσωποι της εκκλησίας και οι φανατικοί λάτρεις της παράδοσης μπορεί να είναι στα όπλα αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Αν ο Ιησούς Χριστός ζουσε - ως μία σπουδαία προσωπικότητα που ήταν- δε θα συμφωνούσε με όλα αυτά. Υποστήριζε οτιδήποτε έχει να κάνει με την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη συγχώρεση και προσπαθούσε να φέρει τον κόσμο πιο κοντά αλλά και να μας δώσει τους αληθινούς σκοπούς της εκκλησίας.» ανέφερε.

Επιπλέον ο 67χρονος τραγουδιστής και μουσικός δήλωσε πως θα επισκεφτεί τον Βλαδιμίρ Πούτιν (Vladimir Putin) τον Νοέμβριο για να προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη σχετικά με την αντιμετώπιση των γκέι στη Ρωσία γιατί πιστεύει πως μόνος τρόπος να βρεθεί λύση στο πρόβλημα είναι η συζήτηση. Πολύ αισιόδοξο τον βρίσκουμε.