Ερωτικά γυναικεία παιχνίδια με άκρατο... ρεαλισμό

31.07.2014
Οι φωτογραφίες του παραπέμπουν σε γυμνούς πίνακες της Ιταλικής αναγέννησης. Μπορεί να προκαλούν και να απεικονίζουν γυμνά γυναικεία κορμιά με άκρατο ρεαλισμό, ωστόσο την ίδια στιγμή αναδύουν ένα έντονο συνδυασμό υψηλής τέχνης και ερωτισμού. Ο Φρεντερικ Λεσκαλιέρ (Frédéric Leschallier) γεννήθηκε στη Γαλλία και ζει στο Παρίσι. Γι΄αυτόν η φωτογραφία είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα χόμπι. Είναι η δυνατότητα να μπορεί να αφηγείται ιστορίες μέσω της δουλειάς του και να ξυπνά ξεχασμένα συναισθήματα. Τα αγαπημένα του θέματα είναι ο ρομαντισμός, η αποπλάνηση, η επανάσταση, η ανεξαρτησία, η αποξένωση και πολλά άλλα από τα ζητήματα των καιρών μας. Αυτά προσπαθεί να απεικονίσει με τις λήψεις του και όπως μπορείτε να δείτε δεν είναι λίγες οι φορές που το καταφέρνει…. Γ.Ο

Οι φωτογραφίες του παραπέμπουν σε γυμνούς πίνακες της Ιταλικής αναγέννησης. Μπορεί να προκαλούν και να απεικονίζουν γυμνά γυναικεία κορμιά με άκρατο ρεαλισμό, ωστόσο την ίδια στιγμή αναδύουν ένα έντονο συνδυασμό υψηλής τέχνης και ερωτισμού.

Ο Φρεντερικ Λεσκαλιέρ (Frédéric Leschallier) γεννήθηκε στη Γαλλία και ζει στο Παρίσι. Γι΄αυτόν η φωτογραφία είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα χόμπι. Είναι η δυνατότητα να μπορεί να αφηγείται ιστορίες μέσω της δουλειάς του και να ξυπνά ξεχασμένα συναισθήματα. Τα αγαπημένα του θέματα είναι ο ρομαντισμός, η αποπλάνηση, η επανάσταση, η ανεξαρτησία, η αποξένωση και πολλά άλλα από τα ζητήματα των καιρών μας. Αυτά προσπαθεί να απεικονίσει με τις λήψεις του και όπως μπορείτε να δείτε δεν είναι λίγες οι φορές που το καταφέρνει….

Γ.Ο