Πέρι: Δεν έχω ανάγκη κανέναν άντρα!

31.07.2014

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) η οποία γυρίζει τις σκηνές με την παγκόσμια περιοδεία «Prismatic» πρόσφατα χώρισε οριστικά με τον Τζον Μάγιερ (John Mayer) με τον οποίο έβγαινε ενάμιση χρόνο και δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν έχει ανάγκη κανέναν άντρα αυτή τη στιγμή στη ζωή της και πως θέλει να κάνει παιδιά όταν θα είναι έτοιμη κι όχι γιατί πρέπει.

«Θέλω να γίνει τη σωστή στιγμή κι αυτή δεν θα είναι τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν χρειάζομαι κάποιον άνδρα. Είναι 2014! Ζούμε στο μέλλον και δεν έχω ανάγκη τίποτα. Δεν είμαι εναντίον των ανδρών, ίσα ίσα τους αγαπώ. Απλά όσον αφορά το παιδί θέλω να έχω τη δυνατότητα να επικεντρωθώ 100% σε αυτό και δε θέλω να το παίρνω μαζί μου στις περιοδείες. Τουλάχιστον όχι μέχρι να κλείσει τα πέντε» ανέφερε στη συνέντευξη της στο Rolling Stone.

Όσο για τους φαν της και τη δημοσιότητα υποστηρίζει πως δεν είναι από τις περιπτώσεις των ποπ σταρ που κάνουν υπερβολές κι έχουν ανάγκη συνέχεια την προσοχή. «Δεν είμαι τύπος που λέω « θα πεθάνω για τους θαυμαστές μου». Μερικοί άνθρωποι γίνονται τόσο δραματικοί με αυτό και σκέφτεσαι πως είμαστε απλά καλλιτέχνες και ψυχαγωγούμε τον κόσμο. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη στήριξη των φαν μου αλλά δεν είμαι και τόσο απελπισμένη.» σχολίασε η 29χρονη τραγουδίστρια(απογοητεύοντας μάλλον κάποιους).