Πού ποντάρουμε στη Eurovision - Απόδοση... 100 για την Κυριάκου [vds]

21.05.2015
Όπως κάθε χρόνο στη Γιουροβίζιον, έτσι και φέτος τα γραφεία στοιχημάτων «ζωγραφίζουν» με τις αποδόσεις τους. Το περίεργο ωστόσο είναι πως φέτος δεν έχουμε ένα μεγάλο σαρωτικό φαβορί να σέρνει το χορό (όπως για παράδειγμα το 2009 με τον Αλεξάντερ Ρίμπακ ή ακόμη και πέρσι με την Κοντσίτα).

Όπως βλέπουμε στο stoiximan, Σουηδία και Ιταλία δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την πρωτιά με τις αποδόσεις τους να κυμαίνονται από 3.00 έως 3,25, ενώ ακολουθούν η Ρωσία με την απόδοσή της να αγγίζει το 5.00, η Αυστραλία το 10.00, η Εσθονία το 12.00 και η Σερβία που φτάνει το 20.00!

Εμείς πάντως δηλώνουμε υπέρμαχοι της Ιταλίας, αλλά σίγουρα θα παίξουμε για το… καλό και λίγα χρήματα στην Ελλαδίτσα μας που δίνει απόδοση 100, γιατί μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα! Μπορεί οι Ευρωπαίοι να την έχουν κατατάξει στα αουτσάιντερ και να βρίσκεται χαμηλά στις προβλέψεις, εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην Μαρία - Ελενα Κυριάκου!

Μεγάλη ευκαιρία, λοιπόν, για όσους φέτος έχουν… διαίσθηση να συνδυάσουν στο stoiximan το τερπνόν μετά του ωφελίμου, να ρισκάρουν και να γεμίσουν τα πορτοφόλια τους!

Δες τα βίντεο των φαβορί: