Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν μαζί με το Μίλτο Πασχαλίδη τα 20 χρόνια δισκογραφίας του

10.06.2015
Δύο sold out βραδιές που συγκέντρωσαν πάνω από 14000 θεατές είναι ο απολογισμός των δύο συναυλιών στο θέατρο Βράχων, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων στη δισκογραφία του δημοφιλούς τραγουδοποιού, Μίλτου Πασχαλίδη.

Δύο μαγικές βραδιές, που συγκίνησαν με τον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια και τις ολόθερμες συμμετοχές μιας σπάνιας dream team του ελληνικού τραγουδιού που τραγούδησε μαζί με τον Μίλτο, όσα τραγούδια γράφτηκαν σ’αυτά τα 20 χρόνια, από έναν από τους σημαντικούς τραγουδοποιούς μας.

Μαζί κι ένα καινούργιο, γραμμένο ειδικά για την περίσταση από τον Μίλτο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, το «Τραγούδια μια σταλιά».

Δυστυχώς κάποιοι φίλοι δεν χώρεσαν στη γιορτή, μια και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν νωρίς αλλά όσοι συμμετείχαν στη γιορτή δύσκολα θα ξεχάσουν τόσο δυνατές στιγμές στο θέατρο Βράχων.

Στις συναυλίες έδωσαν το παρών τραγουδώντας με τον Μίτλο Πασχαλίδη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, o Παντελής Θαλασσινός, η Γιώτα Νέγκα, ο Νότης Μαυρουδής, o Σταύρος Σιόλας, ο Σπύρος Γραμμένος και η Μιρέλα Πάχου.

Επόμενο συναυλιακό ραντεβού, στο θέατρο Πέτρας στις 22 Ιουλίου.

«Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι».

Μίλτος Πασχαλίδης