Η Μενεγάκη υποδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα στη σκηνή! [photo]

07.12.2015
Τι σχέση μπορεί να έχει η Ελένη Μενεγάκη με τον Αλέξη Τσίπρα; Είναι αλήθεια πως θα τον υποδεχτεί στη σκηνή; Αλλά και τι σχέση έχουν με όλα αυτά η Γιάννα Αγγελοπούλου, Κριστίν Λαγκάρντ και Μισέλ Ομπάμα;

Ο Τάκης Ζαχαράτος, λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου του σόου, «Σαν κάποιος θίασος» έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People αποκαλύπτοντας όλες τα ις σπαρταριστές λεπτομέρειες του!

«Είναι ένας καθρέφτης της ελληνικής πραγματικότητας, ακόμη πιο μεγεθυντικός. Φυσικά και υπάρχει Τσίπρας, όπως υπάρχουν Γιάννα Αγγελοπούλου, Michelle Obama, Christine Lagarde. Θα δείτε μια έντονη κοινωνικοπολιτική σάτιρα. Σε ό,τι αφορά το ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, έχοντας κάνει την Έλλη Στάη, που έχει τα «balls» 100 εκατ. αντρών, τη Γιάννα Αγγελοπούλου, που ισούται με μερικά δισ. αντρών, πίστεψέ με, δεν είχα καμία δυσκολία να τον ενσαρκώσω» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος ενώ για την Ελένη Μενεγάκη είπε «Φέτος η, Ελένη, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, θα έχει ένα μεγάλο κομμάτι των μιμήσεών μου. Στις προηγούμενες παραστάσεις μου απλά δεν ταίριαζε. Η βασίλισσα θα παρουσιάζει όσα θα γίνουν στο σόου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα είναι εκείνη που θα «πασάρει» όλα όσα θα γίνονται στη σκηνή. Επί της ουσίας, θα είναι η συμπρωταγωνίστριά μου. Βέβαια, το γεγονός πως μπορεί να μη «βρίσκεται» στο σόου μου ένα πρόσωπο δεν σημαίνει τίποτε. Μπορεί απλά να μη δένει με την υπόλοιπη παράσταση».