Αποκλειστικό: Τα τρία πρόσωπα της Βίβλου μάς στέλνουν τις ευχές τους! [photos]

30.12.2015
Kάθε Δευτέρα και Τρίτη, όλα τα πρόσωπα της Βίβλου δίνουν ραντεβού με το φιλοθέαμον κοινό στο Θέατρο Χορν. O Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης και ο Σωτήρης Δούβρης συναντώνται επί σκηνής, στο Θέατρο Χορν και δοκιμάζονται σε πολλαπλούς, ο καθένας, ρόλους:

Η Εύα, ο Αβραάμ, ο Σαμψών, η Σαλώμη, ο Πόντιος Πιλάτος κ.ά θυμίζουν στο κοινό τις κλασικές βιβλικές ιστορίες και απαντούν σε τυπικά, προαιώνια ερωτήματα: Ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα της Βίβλου; Η Βίβλος έχει σελίδα αριθμό 666;

Με ακραίο χιούμορ αλλά και απόλυτο σεβασμό, με ευφυείς και επίκαιρες σκηνές (Δέκα Κομμένες Εντολές, Μυστικός Δείπνος-Γιούρογκρουπ, Πόντιος Πιλάτος και το Δημοψήφισμα για την τύχη του Ιησού) αλλά και με τη συμμετοχή του κοινού, το αποτέλεσμα είναι ένα: ξεκαρδιστική επιτυχία.

Οι πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχημένης κωμωδίας μας έστειλαν τις δικές τους – απρόσμενες- χριστουγεννιάτικες ευχές!

«Εύχομαι καλές γιορτές και η χρονιά που θα έρθει να είναι βιβλικών διαστάσεων όσον αφορά στην αγάπη, στην αλληλεγγύη και στην ανθρωπιά. Επίσης να έρθετε όλοι να μας ευχηθείτε στο θέατρο ΧΟΡΝ, για να σας εξηγήσουμε και πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα με τα Χριστούγεννα. Καλό Πάσχα»

Ιωσήφ Ιωσηφίδης

"Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους μια καλύτερη χρονιά. Σε "Πιστούς" και "απίστους"! Και κουράγιο!! Όπως λέει και ο Μωυσής στην παράστασή μας "σε καμιά χιλιετία θα επανακάμψουμε σαν λαός, θα καταφέρουμε μια...επαναδιαπραγμάτευση!!" Η βαθύτερη ευχή όλων μας πάντως φαντάζομαι πως θα είναι το 2017 να γράφουμε άλλη ευχή από την φετινή!! Καλή χρονιά σε όλους!!!!"
Θανάσης Κουρλαμπάς



Εύχομαι οι φετινές γιορτές να φέρουν στον κόσμο υγεία, ψυχική και σωματική! Και αγάπη αληθινή προς τους συνανθρώπους μας! Τη χρονιά που πέρασε είδα ισχυρότερους να αγαπάνε τους πιο αδύναμους, όπως η Σαλώμη αγάπησε τον Ιωάννη τον Βαπτιστή... Ελπίζω τη νέα χρονιά η αγάπη τους να γίνει σαν την αγάπη της Μαρίας για το Θείο Βρέφος! Προσοχή όμως... Στη γωνία πάντα καραδοκεί ένας Ηρώδης...
Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στους "συναγωνιστές" μου στη Βίβλο, ο νέος χρόνος να τους κάνει να σοβαρευτούν λίγο, αλλά δεν θα το κάνω... Δεν έχουν καμία ελπίδα!
Σωτήρης Δούβρης

Επιμέλεια : Γ.Οικονόμου