Αργεντίνικο Tango: Φωτιά και πάθος στο Παλλάς [photos+vds]

14.02.2017
Κατευθείαν από την Αργεντινή το Tango Fire του German Cornejo επιστρέφει στην Αθήνα με τη νέα του παράσταση «Φλόγες Πάθους» στο Παλλάς στις 4 και 5 Μαρτίου. Είναι η δεύτερη φορά μετά από το 2008 που θα εμφανιστεί στο Αθηναϊκό κοινό και αφού έχει ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες σκηνές του κόσμου (στη Νέα Υόρκη, τη Βαρκελώνη, το Χονγκ Κονγκ, το Αμβούργο, το Σύδνεϋ και το WestEnd του Λονδίνου).

Χωρίς να εγκαταλείπουν τα κλασικά μοτίβα του τάνγκο, οι χορευτές του Tango Fire δίνουν νέα πνοή στον αγαπημένο χορό της πατρίδας τους. Βαθειά αισθησιακό και σαγηνευτικό το Tango Fire ταξιδεύει τους θεατές στην μαγεία και το πάθος του πραγματικού Αργεντίνικου tango.

Δύο μεγάλα αστέρια του τάνγκο οι παγκοσμίου φήμης superstars German Cornejo και η Gisela Galeassi πλαισιωμένοι από ένα καστ καταξιωμένων χορευτών, μεταξύ των οποίων παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι καλύτεροι χορευτές των περίφημων tangohouses του BuenosAires, δίνουν σάρκα και οστά σε ένα εκρηκτικό και αισθησιακό τάνγκο σώου. Οι «Φλόγες Πάθους», η νέα παράσταση του «Tango Fire» συνδυάζει όλα τα στοιχεία του αυθεντικού Αργεντίνικου tango: χορογραφίες που αποπνέουν πάθος και ερωτισμό και διαχρονικές μελωδίες, δημιουργίες των θρυλικών Piazzolla, Pugliese και Gardel, σε ζωντανή εκτέλεση από την μπάντα Quarteto Fuego και τον τραγουδιστή Jesus Hidalgo.

Σχετικά με τους αστέρες της παράστασης, ο Germán Cornejo και η Gisela Galeassi, έχοντας διδαχθεί από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους της Αργεντινής, ανακηρύχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές tangoτο 2003 και το 2005 και έχουν κερδίσει σαράντα μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς. Σαν χορευτικό ζευγάρι δίνουν παραστάσεις από το 2010, διευρύνοντας συνεχώς τα σύνορα του παραδοσιακού tango και ενσωματώνοντας στις χορογραφίες τους κλασικό και σύγχρονο χορό, jazz,μπαλέτο καθώς και ακροβατικά.

Info:

Πότε:
Σάββατο 4 Μαρτίου ώρα 9:00μμ
Κυριακή 5 Μαρτίου ώρες 5:00μμ & 9:00μμ

Που: Θέατρο Παλλάς

Εισιτήρια:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ:48€ Α ΖΩΝΗ: 40€ Β ΖΩΝΗ: 35€ Γ ΖΩΝΗ: 30€ Δ ΖΩΝΗ: 22€ Δ ΖΩΝΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΑ/ΑΝΕΡΓΩΝ: 15€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 210-8840600, www.viva.gr, 11876,

Καταστήματα: Public, Seven Sports, Reload, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία.