«Unstoppable» - Αυτό το τρένο ποιός θα το σταματήσει; [vds]

25.01.2016
Ασταμάτητο λεωφορείο έχουμε δει, όπως έχουμε δει κι ασταμάτητο πλοίο χάρη στις ταινίες Spped. Τώρα ήρθε η σειρά και του ασταμάτητου τρένου χάρη στο «Unstoppable» που προβάλλει απόψε το Star στις 21.00.

Το Unstoppable βασίζεται στην αληθινή ιστορία του συρμού SD 40 #8888, ο οποίος το 2001 είχε διανύσει περίπου 100 χιλιόμετρα σε δύο ώρες πάνω χωρίς μηχανοδηγό στην πολιτεία του Οχάιο.

Τελικά, μία άλλη αμαξοστοιχία ακολούθησε παράλληλη πορεία, φρέναρε ταυτόχρονα με τη μη ελεγχόμενη κι ένας ριψοκίνδυνος υπάλληλος της εταιρίας πήδηξε πάνω της για να την οδηγήσει.

Στην ταινία, ένας βετεράνος μηχανικός κι ο νιόφερτος συνεργάτης του αναλαμβάνουν να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου τρένου 39 βαγονιών , το οποίο διασχίζει την Πενσυλβανία και κατευθύνεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, μεταφέροντας θανατηφόρες τοξικές ουσίες.

Ο Τόνι Σκοτ σκηνοθέτησε την ταινία, η οποία διατηρεί αμείωτο το σασπένς χωρίς πολλά πολλά εφέ και δημιουργώντας την ψευδαίσθηση στον θεατή πως ό,τι βλέπει είναι αληθινό.

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Δευτέρα
Ώρα προβολής: 21.00
Διάρκεια: 91 λεπτά
Ηθοποιοί: Ντένζελ Γουάσινγκτον, Κρις Πάιν, Ροζάριο Ντόσον, Λιού Τεμπλ