«Hawaii Five-0» - Ποιος ήρωας του Lost προστέθηκε στο καστ [vds]

12.12.2014
Η ομάδα του «Hawaii Five-0» έχει επιστρέψει στο ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια κι έρχεται αντιμέτωπη με ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις, προκειμένου να κρατήσει τη Χαβάη έναν ασφαλή παράδεισο.

Ο ΣΚΑΪ προβάλλει κάθε μέρα στις 22.15 για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τον 4ο κύκλο επεισοδίων της πετυχημένης σειράς και βρισκόμαστε μόλις ένα χρόνο πίσω σε σχέση με την αμερικανική τηλεόραση όπου η σειρά διανύει την 5η σεζόν προβολής της.

Μάλιστα, στις 7 Νοεμβρίου προβλήθηκε το 100ό επεισόδιο, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την κλασική ταινία του Χόλυγουντ “It’s a wonderful life” κι έδειχνε στους φαν μια εναλλακτική πραγματικότητα και πώς θα είχαν διαμορφωθεί οι ζωές των κεντρικών ηρώων σε αυτή εάν ο πατέρας του ΜακΓκάρετ δεν είχε δολοφονηθεί.

Άλλωστε αυτή η δολοφονία είχε γίνει η αφορμή για να ξεκινήσουν όλα στην περιπετειώδη σειρά, η οποία γυρίζεται στη Χαβάη, έχοντας βοηθήσει ιδιαίτερα την τοπική οικονομία κι εξακολουθεί να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις στην τηλεόραση.

Ας πάρουμε όμως και μία γεύση από την 5η σεζόν στο βίντεο που ακολουθεί όπου ένας παλιός γνώριμος του τηλεοπτικού κοινού προστέθηκε στο καστ. Πρόκειται για το Χόρχε Γκαρσία (Jorge Garcia) από τη σειρά “Lost”, ο οποίος έκανε τρία γκεστ στην τέταρτη σεζόν της σειράς, αλλά από φέτος «αναβαθμίστηκε» και πλέον ανήκει στο καστ.

Κανάλι: ΣΚΑΪ
Ημέρα προβολής: Παρασκευή
Ώρα προβολής: 22.15
Διάρκεια: 42-45λεπτά
Ηθοποιοί: Άλεξ Ο' Λάφλιν, Σκοτ Κάαν, Ντάνιελ Ντάε Κιμ, Γρέις Παρκ, Μάσι Όκα, Λόρεν Τζέρμαν, Μισέλ Μπόρθ, Σι ΜακΜπρίτζ, Χόρχε Γκαρσία