«Ματίλντα» - Δες πώς είναι σήμερα η 28χρονη πλέον Μάρα Γουίλσον [vds+photo]

29.12.2015
Η «Ματίλντα» είναι ένα μοντέρνο παραμύθι, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ. Ο μοναδικός Ντάνι Ντε Βίτο, στο ρόλο του σκηνοθέτη αλλά και σε πρωταγωνιστικό ρόλο, καταφέρνει να δημιουργήσει μια υπέροχη ταινία παραμένοντας πιστός στο πνεύμα και στο ύφος του βιβλίου.

Κεντρική ηρωίδα του η μικρή Ματίλντα, η πανέξυπνη κόρη δύο ηλίθιων γονέων, η οποία διαθέτει τις απαιτούμενες τηλεκινητικές ικανότητες που θα της επιτρέψουν να αντιμετωπίσει κατάλληλα τη σατανική διευθύντρια του σχολείου στο οποίο την στέλνουν οι γονείς της...

Μία ταινία, η οποία όσο περνούν τα χρόνια αποδεικνύεται σε μία από τις πιο κλασικές στιγμές του καλού εννοούμενου σινεμά για όλη την οικογένεια.

Από το 1996 οπότε και προβλήθηκε η ταινία, η μικρή Μάρα Γουίλσον, η οποία υποδύθηκε τη Ματίλντα έχει γίνει πλέον 27 ετών κι ασχολείται περισσότερο με τη συγγραφή αφού όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν τα γυρίσματα ταινίας είναι μια πολύ βαρετή διαδικασία. «Πρέπει να παίζεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μέχρι να θεωρήσει ο σκηνοθέτης σου ότι το έκανες σωστά».

Κανάλι: Mega
Ημέρα προβολής: Τρίτη
Ώρα προβολής: 21:00
Διάρκεια: 95 λεπτά
Ηθοποιοί: Μάρα Γουίλσον, Ντάνι Ντε Βίτο, Ρία Πέρλμαν, 'Εμπεθ Ντάβιτζ, Παμ Φέρις