«Arrow» - Ποια απροσδόκητη εξέλιξη στην πλοκή κρατά τους φαν σε αγωνία [vds]

14.12.2014
Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται από το Star στις 26 Οκτωβρίου κι έχει κερδίσει το κοινό της, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε εβδομάδα.

Στο σημερινό 8o επεισόδιο, «καθώς ο Όλιβερ και η Έλενα έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο, ο Όλιβερ την προπονεί για να γίνει σύμμαχός του και της δείχνει πώς να χρησιμοποιεί το τόξο. Ο Ντιγκλ δε συμφωνεί με την απόφασή του να μοιραστεί το μυστικό του με την Έλενα, καθώς δεν είναι σίγουρος ότι μπορούν να την εμπιστευθούν. Ο Όλιβερ, όμως, αρνείται να τον ακούσει. Όταν η αναζήτηση της Έλενα για εκδίκηση αποδεικνύεται να είναι πολύ ισχυρή για να τη χειριστεί ο Όλιβερ, εκείνη παίρνει μια απόφαση με απρόβλεπτες συνέπειες…»

Και ενώ εμείς στην Ελλάδα βλέπουμε την πρώτη σεζόν, στην Αμερική προβάλλεται με επιτυχία ο 3ος κύκλος επεισοδίων με τον Ραζ Αλ Γκουλ να έχει αναδειχθεί πλέον στον κύριο αντίπαλο του Όλιβερ. Προσοχή, ακολουθεί spoiler…

Μάλιστα, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, στο 9ο επεισόδιο με τίτλο The Climb, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση των δύο αντρών κι εκεί έγινε η μεγάλη ανατροπή ο Όλιβερ (όπως όλα δείχνουν) σκοτώθηκε από τον Ra’s al Ghul όταν διαπεράστηκε στο στήθος από το σπαθί του.

Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στις 21 Ιανουαρίου από το CW κι ήδη τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το πότε και πώς θα επιστρέψει στη ζωή ο πρωταγωνιστής, ο οποίος δε γίνεται να μείνει για πολύ νεκρός.

Το πιθανότερο σενάριο ακούει στις δύο λέξεις “Lazarus pit” που συναντάμε στο περιβάλλον της DC. Μέχρι τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις το teaser trailer του επόμενου επεισοδίου…