The Office Seasons 1&2

29.03.2007
H αμερικανική βερσιόν της κλασικής βρετανικής σειράς, δημιούργημα του ιδιοφυούς Ρίκι Τζερβέζ, διαθέτει τον χαρισματικό Στιβ Καρέλ στον ρόλο του εκνευριστικού διευθυντή. Το πλεονέκτημα αυτό όμως γρήγορα αποδεικνύεται μειονέκτημα, καθώς ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν καταφέρνει να «σταθεί» εξίσου καλά με τον προκάτοχό του στη σειρά.

H αμερικανική βερσιόν της κλασικής βρετανικής σειράς, δημιούργημα του ιδιοφυούς Ρίκι Τζερβέζ, διαθέτει τον χαρισματικό Στιβ Καρέλ στον ρόλο του εκνευριστικού διευθυντή. Το πλεονέκτημα αυτό όμως γρήγορα αποδεικνύεται μειονέκτημα, καθώς ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν καταφέρνει να «σταθεί» εξίσου καλά με τον προκάτοχό του στη σειρά. Το υποδόριο, βρετανικό χιούμορ έχει εδώ προσαρμοστεί επιτυχημένα σε γρηγορότερους ρυθμούς, που ταιριάζουν περισσότερο στο γούστο του σκεπτόμενου Αμερικανού θεατή. Το καλό είναι πως, από τον πρώτο κιόλας κύκλο, οι νέοι σεναριογράφοι έγραψαν φρέσκο υλικό, οπότε η αμερικανική εκδοχή αποκτά δίκαια τους δικούς της θαυμαστές.

extras
Στην πρώτη σεζόν, στην οποία είναι στοιβαγμένα και τα έξι επεισόδια συν extras, βρίσκουμε μόνο σχολιασμό και κομμένες σκηνές. Η δεύτερη, 22 επεισόδια σε 4 DVD, διαθέτει και αστείες σκηνές γυρισμάτων, webisodes και ορισμένα inside jokes.

Κ.Α.