Εκσπερμάτωση στην κοιλιά

28.05.2012
Μια φιλη μου ειπε πως ο γυναικολογος της, της ειχε πει οτι ακομη και στην εκσπερματωση πανω στην κοιλια αν το σπερμα ειναι δυνατο υπαρχει πιθανοτητα η κοπελα να μεινει εγκυος.

Θεια Λουκια γεια σου. Ειμαι 16 χρονων και εχω ενα θεμα που με απασχολει εδω κ λγες μερες. Εχω ολοκληρωσει με το αγορι μου πολλες φορες. Το θεμα ειναι οτι τις τελευταιες φορες εχει τελειωσει πανω μ συγκεκριμενα στην κοιλια μου και λιγο πιο κατω. Ειχα μια συζητηση με μια φιλη μου που μου ειπε πως ο γυναικολογος της,της ειχε πει οτι ακομη και στην εκσπερματωση πανω στην κοιλια αν το σπερμα ειναι δυνατο υπαρχει πιθανοτητα η κοπελα να μεινει εγκυος. Βασει του οτι τις τελευταιες φορες εχει γινει ετσι φοβαμαι μηπως ισχυει κατι τετοιο και εχω αλλα μετα. Ξερεις μηπως αν ισχυει και αν ναι κατα ποση πιθανοτητα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ιωάννα μου, η φίλη σου μάλλον δεν κατάλαβε καλά αυτά που της είπε ο γυναικολόγος της, γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο να μείνεις έγκυος από εκσπερμάτωση πάνω στην κοιλιά σου, όσο δυνατό κι αν είναι το σπέρμα του συντρόφου σου. Υπάρχει όμως περίπτωση να μείνεις έγκυος αν εκείνος δεν προλάβει να βγει εγκαίρως και του ξεφύγει έστω και μια σταγονίτσα σπέρμα μέσα στον κόλπο σου. Προφανώς αυτό είπε ο γυναικολόγος στη φίλη σου, αλλά εκείνη άλλα κατάλαβε.

Περισσότερα, σχετικά με τη διακεκομμένη συνουσία, ή τράβηγμα (όπως λέγεται αυτή η μέθοδος αντισύλληψης) και τις πιθανότητες να μείνεις έγκυος θα μάθεις διαβάζοντας το άρθρο "Πόσο ασφαλές είναι το "τράβηγμα" στο σεξ;" που δημοσιεύουμε στο WomenOnly και το οποίο πιστεύω ότι θα σου φανεί πολύ διαφωτιστικό και χρήσιμο.