Το μεγαλο μου στηθος με φερνει σε δυσκολη θεση!

30.05.2012
Δεν μου αρεσει καθολου οταν καποιος μου μιλαει, το βλεμμα του να καρφωνεται κατευθειαν στο στηθος μου (ποσο μαλλον οταν μιλαμε και για συγγενικα μου προσωπα)
Γεια σου θεια λουκια! Eχω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα! Εχω πολυ μεγαλο στηθος, και με δυσκολευει σε πολλες καθημερινες μου ασχολιες!
1) ειμαι λατρης της ιππασιας αλλα οταν καλπαζω με το αλογο ερχομαι σε τρομερα δυσκολη θεση διοτι πανε πανω-κατω και με εμποδιζουν να ευχαριστηθω την αγαπημενη μου ασχολια!
2) δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ οταν καποιος μου μιλαει, το βλεμμα του να καρφωνεται κατευθειαν στο στηθος μου (ποσο μαλλον οταν μιλαμε και για συγγενικα μου προσωπα) νιωθω απαισια και αμεσως αγχωνομαι!
3) εκτος του οτι ειναι μεγαλο,το στηθος μου ειναι και αρκετα πεσμενο, λογω αποτομης και μεγαλης απωλειας βαρους (ημουν 80 κιλα και τωρα ειμαι 63)
Ξερω οτι πολλες κοπελες με μικρο στηθος ονειρευονται ενα μεγαλυτερο... Εγω ομως ονειρευομαι το αντιθετο! Θα ηθελα λοιπον να μου πεις αν υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος, μηπως μερικες τροφες, μηπως μερικα ροφηματα που συμβαλουν στη σμικρυνση του στηθους... Ειμαι μονο 14 και δεν νομιζω να ειναι καλο να κανω πλαστικη απο τετοια ηλικια για αυτο απευθινθηκα σε σ΄σενα πρωτα! Σε παρακαλω απαντησε μου γρηγορα ειμαι απελπισμενη! <3 :'(
Αννούλα μου, θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν υπάρχουν τροφές ή κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις για να μικρύνεις το στήθος σου, πέρα από την πλαστική χειρουργική, η οποία όμως, όπως πολύ σωστά μαντεύεις, συνιστάται μόνο δύο χρόνια μετά το σταμάτημα της ανάπτυξης του.
Ωστόσο, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αποδεχτείς και να αγαπήσεις την πληθωρική θηλυκότητα σου, σαν ένα χαρακτηριστικό κομμάτι από σένα, χωρίς να ενοχοποιείσαι από την αγενή συμπεριφορά των άλλων. Γιατί είναι καθαρή αγένεια να καρφώνεσαι εμφανώς στο στήθος μιας κοπέλας, όταν δεν έχεις πρόθεση να εκδηλώσεις το ρομαντικό σου ενδιαφέρον για εκείνη, όπου βέβαια αλλάζει το πράγμα.
Δηλαδή, δεν έχεις κανένα λόγο για να αισθάνεσαι άσχημα, ούτε να αγχώνεσαι από τα βλέμματα των άλλων. Αντίθετα, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι ακόμη κι αν έρχονται από συγγενείς, τα βλέμματα αυτά είναι βλέμματα θαυμασμού κι όχι αποδοκιμασίας και είναι κρίμα να τα παίρνεις στραβά σαν να πρόκειται για κάποια αδυναμία σου.
Μάλιστα, όταν σου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο μπορείς να δοκιμάσεις να διασκεδάσεις την κατάσταση χαμογελώντας του με κατανόηση (σαν να είχε ρευτεί ένα πράγμα) ή -όταν θα έχεις πάρει περισσότερο θάρρος- ρωτώντας τον περιπαικτικά "μήπως έχασες κάτι;", ώστε να του δείξεις έτσι ότι έχει ξεπεράσει τα όρια και πρέπει να συμμαζευτεί.
Σε πρακτικό επίπεδο τώρα, ιδιαίτερα στην ώρα του αθλητισμού, φρόντισε να φοράς ένα ειδικό, ελαστικό σουτιέν με φαρδιές τιράντες που να σου προσφέρει την κατάλληλη στήριξη σε όλες τις κινήσεις και ταυτόχρονα να κρατάει σταθερό το στήθος σου, ώστε να μην το νιώθεις να κουνιέται και να μπορείς να απολαύσεις αμέριμνη τη δραστηριότητα σου.
Με λίγα λόγια, λύσε με πρακτικό τρόπο όποιο πρόβλημα σου δημιουργεί το μεγάλο στήθος σου, αλλά απόλαυσε τα πλούσια προσόντα που σου χάρισε η φύση, χωρίς να αυτολογοκρίνεσαι!