Πρώτη φορά με την κοπέλα μου (οδηγίες χρήσης)

30.05.2012
Mιας και είμαι παρθένος, όπως και η ίδια, μπορείς να μου προτείνεις πώς να ξεκινήσουμε;

Είμαι 16 χρόνων και είμαι με μια κοπέλα μεγαλύτερη από μένα ένα χρόνο. Θέλει να προχωρήσουμε, αλλά είμαι παρθένος, όπως και η ίδια. Όμως, έχω ένα κόμπλεξ με το πέος μου το οποίο είναι 15 εκατ., αλλά μου φαίνεται κάπως μικρό. Μπορείς να με βοηθήσεις με κάτι να το ξεπεράσω; Και κάτι ακόμα, μιας και είμαι αρχάριος, μπορείς να μου προτείνεις πώς να ξεκινήσουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγνώμη αν σε ζάλισα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καταρχάς χρυσέ μου, καλό θα ήταν να σταματήσεις να βλέπεις τόσο πολλές τσόντες, γιατί δεν σε βοηθούν. Το πέος σου είναι μια χαρά από πλευράς μήκους και μάλιστα μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι κατατάσσεται στο πάνω όριο του μέσου όρου. Φυσικά, υπάρχουν κάποια αρσενικά με μεγαλύτερα πέη (αυτά που συνήθως πρωταγωνιστούν στα θεάματα πορνό), αλλά και κάποια άλλα με μικρότερα (τα οποία δεν θα τα δεις ποτέ σε στύση, για να έχεις σημείο σύγκρισης). Συνεπώς, πρέπει να είσαι μια χαρά ευχαριστημένος με το μέγεθος του δικού σου κι απλά σταμάτα να το σκέφτεσαι.

Άλλωστε, ο καλός εραστής δεν κρίνεται από το μέγεθος του πέους του αλλά από το πώς το χρησιμοποιεί κι εκεί είναι που θα πρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου. Παρότι αρχάριος λοιπόν, σίγουρα θα έχεις κάνει ήδη κάποια προκαταρκτικά με την κοπέλα σου. Αυτά τα ίδια προκαταρκτικά (βλ.: φιλιά στο στόμα, χαϊδολογήματα και παιχνίδια με τα γεννητικά όργανα και το στήθος, στοματικό κ.λπ.) είναι το σημείο εκκίνησης και για το σεξ με διείσδυση.

Ο δικός σου ρόλος

Αρχικά πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σ' αυτό το κομμάτι, ώστε να εξασφαλίσεις ότι το κορίτσι σου θα είναι αρκετά διεγερμένο για να μπορέσει να δεχτεί μέσα της το πέος σου. Αυτό θα το καταλάβεις, γιατί τα γεννητικά της όργανα θα είναι πολύ υγρά και κάπως γλιστερά, αλλά και γιατί η αναπνοή της θα έχει γίνει λίγο πιο γρήγορη από το συνηθισμένο και θα τείνει να κολλάει επάνω σου τη λεκάνη της. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αρκετά διεγερμένη, καλύτερα να κάνεις μερικά προκαταρκτικά παραπάνω, παρά να βιαστείς.

Από εκεί και πέρα, όταν έρθει η ώρα της διείσδυσης και για να μην έχεις το άγχος της εγκυμοσύνης, καλό είναι να φορέσεις ένα προφυλακτικό. Για να είσαι εκπαιδευμένος στην εφαρμογή του προφυλακτικού και να έχεις ένα άγχος λιγότερο την κρίσιμη ώρα, καλό θα ήταν να κάνεις μερικές δοκιμές από μόνος σου, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρεις στο κουτί (ναι, υπάρχουν οδηγίες στα κουτιά των προφυλακτικών και ναι, καλύτερα να χαλάσεις μερικά ώστε να μάθεις να το κάνεις σωστά και με άνεση).

Τα μυστικά της διείσδυσης

Αφού λοιπόν εκείνη θα είναι έτοιμη να προχωρήσετε, ξαπλωμένη ανάσκελα και εσύ θα φοράς το προφυλακτικό, θα ανέβεις από πάνω της, ανάμεσα στα πόδια της, θα τη φιλήσεις άλλη μια φορά στο στόμα, χωρίς να βιάζεσαι καθόλου και μετά θα πιάσεις το πέος σου από τη βάση του και θα το οδηγήσεις στο άνοιγμα του κόλπου της (δεν πειράζει να κοιτάς προς τα κάτω εκείνη την ώρα) το οποίο θα νιώσεις ως το πιο μαλακό σημείο, ακριβώς κάτω από το κόκκαλο της λεκάνης της.

Από αυτή τη στάση θα μπεις μέσα της με μια σταθερή και αποφασιστική κίνηση, σπρώχνοντας τη λεκάνη σου προς τα εμπρός και ελαφρώς προς τα κάτω. Προσοχή: στην αρχή θα αισθανθείς μια αντίσταση, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις να σπρώχνεις σταθερά, χωρίς να δειλιάσεις ακόμη κι αν εκείνη σου λέει ότι πονάει, μέχρι τη στιγμή που θα νιώσεις ότι ξαφνικά η αντίσταση υποχωρεί, σαν κάτι να σπάει. Για να ξέρεις τι να περιμένεις, η συγκεκριμένη φάση διαρκεί 10-20 δευτερόλεπτα.

Όταν συμβεί αυτό, τότε μπορείς να διεισδύσεις τελείως μέσα της, συνεχίζοντας να σπρώχνεις με τη λεκάνη σου, αλλά με κατεύθυνση προς τα πάνω αυτή τη φορά. Αυτή η αλλαγή της κατεύθυνσης στο πέος σου είναι σημαντική, γιατί όπως ίσως έχεις παρατηρήσει βάζοντας δάχτυλο στην κοπέλα σου (κάτι απαραίτητο για την εξερεύνηση του εδάφους κάθε φορά, πριν την τελική "έφοδο"), ο γυναικείος κόλπος δεν είναι ευθύς σαν σωλήνας, αλλά έχει μια ελαφρά καμπύλη στο άνοιγμα του.

Εφόσον θα βρεθείς μέσα της το πράγμα απλουστεύει κατά πολύ, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μερικές ήπιες παλινδρομικές κινήσεις με τη λεκάνη σου μπρος-πίσω, προσπαθώντας να παρατείνεις τη στιγμή της κορύφωσης, όσο περισσότερο μπορείς. Μετά, αφού εκσπερματώσεις, θα βγεις προσεκτικά από μέσα της συγκρατώντας το προφυλακτικό από τη βάση του πέους σου, όπως όταν μπήκες, θα αφαιρέσεις το προφυλακτικό, θα το τσεκάρεις για τυχόν διαρροές πιέζοντας το σπέρμα προς την κορυφή του, θα το τυλίξεις σε ένα χαρτομάντηλο, σαν ευγενικός κύριος που είσαι, θα αγκαλιάσεις τρυφερά και προστατευτικά την κοπέλα σου και θα την ευχαριστήσεις για την τιμή που σου έκανε να είσαι ο πρώτος της.

Τι να περιμένεις από εκείνη

Από την πλευρά της, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από άποψη ικανοποίησης, αφού τα περισσότερα κορίτσια χρειάζονται αρκετές επαναλήψεις για να συνηθίσουν και να μάθουν να απολαμβάνουν το κολπικό σεξ. Γι' αυτό είναι έξυπνο να την ικανοποιείς προηγουμένως με στοματικό, ή χειρωνακτικά, δίνοντας έμφαση στο παιχνίδι με την κλειτορίδα της.

Επίσης, να θυμάσαι ότι εκείνη μπορεί να βγάλει αίμα, ή μπορεί να μην βγάλει καθόλου, αλλά και τα δύο είναι εξίσου φυσιολογικά. Επειδή όμως αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν, καλό είναι να τοποθετήσεις πάνω από το σεντόνι μια απορροφητική πετσέτα πριν την πράξη κι εκείνη να έχει μαζί της πρόχειρη μια σερβιέτα για μετά. Αν βγάλει αίμα, όσο κι αν είναι, μην τρομάξεις. Το αίμα αυτό θα σταματήσει μέσα σε λίγες ώρες ή δυο-τρεις μέρες το πολύ, χωρίς να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στην γενικότερη υγεία της. Ακόμη, εκείνη μπορεί να νιώθει κάποιο ελαφρύ τσούξιμο για τις επόμενες ώρες ή μέρες, ή κι έναν ελαφρύ πόνο εσωτερικά, αλλά κι αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αν πάλι δεν νιώσει κανένα πόνο, ή εσύ δεν νιώσεις καμιά ιδιαίτερη αντίσταση κατά την είσοδο σου στον κόλπο της, επίσης είναι φυσιολογικό, αφού υπάρχουν κοπέλες που γεννιούνται με πολύ αδύναμο ή και καθόλου παρθενικό υμένα.

Όπως καταλαβαίνεις, το όλο σκηνικό της πρώτης φοράς θα πρέπει να στηθεί σε ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον, σε κάποια στιγμή που θα έχετε μεγάλη άνεση χρόνου μπροστά σας, ώστε να γίνουν όλα ήρεμα και χωρίς βιασύνες. Αλλά κι αν κάτι πάει στραβά, δεν χρειάζεται να το πάρεις κατάκαρδα και να απογοητευτείς, αφού πάντα μπορείς να προσπαθήσεις ξανά και ξανά, μέχρι την τελική "νίκη". Εξάλλου, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στο σεξ, είτε γίνεται κολπικά, είτε με άλλους τρόπους, είναι η ικανοποίηση και των δύο συντρόφων ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιούμε.

Σου εύχομαι καλή αρχή και καλή διασκέδαση!