Δεν είμαι και πολύ σίγουρη

04.06.2012
Μια μερα που ημασταν μαζι ομως εβαλε το χερι του μεσα απο το παντελονι μου αλλα κατευθειαν το εβγαλε ζητωντας μου συγγνωμη! Απο εκεινη την μερα σκεφτομαι συνεχως το γεγονος να ειχε προχωρησει και να μου ειχε βαλει δαχτυλακι.

Θεια Λουκια ειμαι 15 χρονων και τα εχω εδω και 2 μηνες με εναν 18χρονο. Προς το παρον δεν εχω σκοπο να κανω μαζι του sex και ο ιδιος ξερει οτι δεν ειμαι ετοιμη (και το σεβεται απολυτα). Μια μερα που ημασταν μαζι ομως εβαλε το χερι του μεσα απο το παντελονι μου αλλα κατευθειαν το εβγαλε ζητωντας μου συγγνωμη, ενω δεν ειχε κανει κατι κακο! Απο εκεινη την μερα σκεφτομαι συνεχως το γεγονος να ειχε προχωρησει και να μου ειχε βαλει δαχτυλακι. Δεν νομιζω πως ειμαι ετοιμη, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και αρκετα ενημερωμενη επι του θεματος (δαχτυλακι) και λιγο φοβαμαι! Ενω μιλησα με της φιλες μου και μου ειπαν να προχωρησω μαζι του οταν ειμαι εγω ετοιμη δεν ξερω ποτε θα καταλαβω οτι ειμαι ετοιμη να προχωρησω! Σε παρακαλω δωσε μου την συμβουλη σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εφάκι μου, ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρη ότι είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στον σεξουαλικό τομέα είναι όταν η επιθυμία σου να προχωρήσεις γίνει πιο ισχυρή από το ερώτημα του αν είσαι έτοιμη. Το ίδιο ισχύει και για το μέχρι πού θέλεις να προχωρήσεις. Γιατί το να βάλει εκείνος το χέρι του στο παντελόνι σου και να σε χαϊδέψει στα γεννητικά σου όργανα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάσεις να ολοκληρώσεις μαζί του. Είναι στο χέρι σου δηλαδή το πού θα βάλεις το όριο και μέχρι πού θα το μετακινήσεις στην επόμενη φάση.

Αν λοιπόν, η ιδέα του να σου βάλει δάχτυλο σε απωθεί, απλά μην τον αφήσεις. Αν πάλι σε δελεάζει και θέλεις να το δοκιμάσεις, δοκίμασε το κι αν δεν σ' αρέσει, ή δεν νιώθεις άνετα, απλά τον σταματάς. Παρομοίως, το ότι μπορεί να κάνεις κάτι ερωτικό με κάποιον μια φορά, δεν σου δημιουργεί την υποχρέωση να το ξανακάνεις μαζί του αν αλλάξεις γνώμη. Το σώμα σου ανήκει σε σένα και μόνο και μόνον εσύ αποφασίζεις κάθε φορά για το πώς θα το διαθέσεις, ανάλογα με την περίσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ