Φαντασιωσεις

09.06.2012
Εδω και δυο χρονια εχω συνεχεια φαντασιωσεις να βρισκομαστε με ζευγαρι η με εναν ακομη αντρα να κανουμε διαφορα στην γυναικα μου.

Ειμαι 45 χρονων παρα πολα χρονια παντρεμενος. Ειμαστε πολυ καλα στον γαμο μας ακομη και στο σεξ παιρναμε υπεροχα. Κανουμε πολλα και διαφορα παιχνιδια με δικη μου πρωτοβουλια παντα και ακομη καπου καπου κανουμε και ανταλλαγη ρολων και μας τρελαινει και τους δυο. Εδω και δυο χρονια εχω συνεχεια φαντασιωσεις να βρισκομαστε με ζευγαρι η με εναν ακομη αντρα να κανουμε διαφορα στην γυναικα μου. Πολλες βραδυες μαλιστα δεν μπορω ουτε να κοιμηθω το θελω τοσο πολυ. Πριν λιγο καιρο της ελεγα ολες τις φαντασιωσεις μου (πως θα καναμε μαζι της με εναν ακομη αντρα). Καθολη την διαρκεια που καναμε σεξ αυτη εδειχνε να το απολαμβανει. Χαρηκα και εγω οταν τελειωσαμε και μετα μου λεει αγριεμενα να το κοψω αυτο. Τι να κανω εγω ομως; Το θελω! Μηπως υπαρχει καποιος τροπος και δεν μπορω να τον σκεφτω; Ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα να δεις χρυσέ μου, σ' αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Άλλωστε, πολλές φορές αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε αποδεικνύεται καταστροφικό όταν γίνει πραγματικότητα. Φαντάσου για παράδειγμα να έβαζες κι άλλον άντρα στο παιχνίδι και να άρεσε εκείνος στη γυναίκα σου περισσότερο από εσένα... Ευτυχώς τώρα δεν διατρέχεις τέτοιο κίνδυνο.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να συμβιβαστείς με την επιθυμία της και να περιορίσεις το τρίο μόνο στο επίπεδο της φαντασίωσης, εφόσον βέβαια αρέσει και στην γυναίκα σου ένα τέτοιο σενάριο στο κρεβάτι.

Μπορείς δηλαδή να στήσεις ένα παιχνίδι ρόλων, όπου υποτίθεται ότι εσύ θα είσαι ένας άγνωστος και θα της κάνεις έρωτα ενώ εκείνη θα έχει δεμένα τα μάτια. Στο ίδιο σενάριο, μπορείς να βιντεοσκοπήσεις τη σκηνή, ώστε να έχεις την αίσθηση ότι κάποιος σας παρακολουθεί.

Σ' αυτό το πνεύμα μπορείς να εμπλουτίσεις την ερωτική πράξη με χίλιους δυο τρόπους χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σας, η οποία βέβαια υποθέτω ότι είναι πιο σημαντική για σένα σε σύγκριση με την πραγματοποίηση μιας φαντασίωσης.