Μπερδεμενη

11.06.2012
Εκανα στοματικο ερωτα για πρωτη φορα με καποιον που ουσιαστικα δεν τον ξερω. Το θεμα ειναι πως τωρα νιωθω καποιες τυψεις, πολλες απο τις οποιες μου τις δημιουργησαν οι φιλες μου.

Θεια Λουκια, προσφατα εκανα στοματικο ερωτα για πρωτη φορα με καποιον που ουσιαστικα δεν τον ξερω. Ξερω γενικα πραγματα για αυτον απο κοινους γνωστους αλλα εως τοτε δεν ειχαμε γνωριστει απο κοντα. Ηξερα επισης τη βραδυα εκεινη πως με θελει μονο για αυτο και οχι για τιποτα πιο σοβαρο. Και εγω επισης τον εβλεπα καθαρα και μονο ως αντικειμενο ηδονης. Το θεμα ειναι πως τωρα νιωθω καποιες τυψεις για την πραξη μου αυτη, πολλες απο τις οποιες μου τις δημιουργησαν οι φιλες μου. Κατα ποσο ειναι ηθικη αυτη μου η πραξη; Το οτι εκανα στοματικο ερωτα με καποιν αγνωστο δεν ειναι καπως πιο προχωρημενο για την ηλικια μου (16 ετων); Τι σημασια εχουν ομως ολα αυτα εφοσον το ευχαριστηθηκα και δεν προκειται να μαθευτει πουθενα και επιπλεον προστατευτηκα απο σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα; Θεια Λουκια σε παρακαλω απαντησε μου γιατι βρισκομαι σε αδιεξοδο! Σε ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ειρήνη μου, το τι κάνεις στην ερωτική σου ζωή δεν αφορά κανέναν άλλον πέρα από σένα και τον εκάστοτε σύντροφο σου. Εφόσον η όποια σχέση μεταξύ σας είναι ξεκάθαρη και κανείς δεν προσπαθεί να παραπλανήσει κανέναν, όλα είναι καλά, είτε μιλάμε για εμπειρία της μιας φοράς, είτε για σχέση ζωής.

Αν οι φίλες σου διαφωνούν με τις επιλογές σου είναι δικό τους πρόβλημα. Άλλωστε κανείς δεν τις υποχρεώνει να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Δεδομένου όμως ότι δεν μοιράζεστε τις ίδιες αντιλήψεις, καλύτερα να κρατάς τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής σου δραστηριότητας για τον εαυτό σου, αφού δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ζηλέψουν και να σε εκθέσουν στον ευρύτερο κύκλο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ