Τι να κανω;

12.06.2012
Εχω πολυ εντονη την αναγκη για συνουσια. Το προβλημα μου ομως ειναι πως αυτη η αναγκη μου ερχεται αρκετα συχνα και σε πολυ ακαταλληλες ωρες...

Γεια σου θεια Λουκια! Εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα. Εχω πολυ εντονη την αναγκη για συνουσια αν και ειμαι μονο 12 ετων (ειμαι παρθενα και θα παραμεινω για αρκετο καιρο ακομα αφου ειμαι πολυ μικρη για αυτην την διαδικασια). Το προβλημα μου ομως ειναι πως αυτη η αναγκη μου ερχεται αρκετα συχνα και σε πολυ ακαταλληλες ωρες (π.χ.την προηγουμενη εβομαδα με επιασε οταν γραφαμε μαθηματικα). Ακομα χειροτερο ειναι πως το θρανιο μου το μοιραζομαι με ενα αγορι (που τυχαινει να ειναι φιλος μου και πολυ ομορφος) και με προκαλει κιολας (ξερετε πως ειναι τα αγορια σε αυτες τις ηλικιες). Εχω ζητησει πολλες φορες απο την δασκαλα μου να μου αλλαξει θεση αλλα ειναι ανενδοτη! Τι να κανω; Δεν μπορω αλλο! Υπαρχει καποιος τροπος να το μειωσω και να ξεχαστω; Μηπως εχω καποιο προβλημα; Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχεις αρχίσει ν' αναπτύσσεις σεξουαλικές ορμές στην ηλικία που βρίσκεσαι, αφού στο σώμα σου κυκλοφορούν γυναικείες ορμόνες κι αν δεν σου έχει συμβεί ήδη, σύντομα θα δεις την πρώτη σου περίοδο.

Ωστόσο, παράλληλα, είσαι πράγματι πολύ μικρή για να σκέφτεσαι τη συνουσία, ή τις όποιες σεξουαλικές σχέσεις με το άλλο φύλο, αφού δεν είσαι ούτε συναισθηματικά, ούτε πνευματικά έτοιμη για να χειριστείς αυτή την εμπειρία. Πρόκειται δηλαδή για ένα τεράστιο άλμα, στο οποίο δεν θα μπορέσεις ν' ανταπεξέλθεις χωρίς σοβαρές απώλειες. Άλλωστε, όπως στους περισσότερους τομείς της ζωής για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία πρέπει να προχωράμε κάνοντας ένα βήμα τη φορά.

Αυτός είναι ο λόγος που σ' αυτή την εποχή οι περισσότεροι συνομήλικοί σου (αγόρια και κορίτσια) αρχίζουν να εξερευνούν το σώμα τους και ανακαλύπτουν τη μοναχική αυτοϊκανοποίηση, η οποία αφενός τους εξοικειώνει με τις ερωτογενείς ζώνες τους κι αφετέρου τους ανακουφίζει από την σεξουαλική ένταση. Να είσαι σίγουρη ότι ακόμη κι αν δεν το ομολογούν κάποιοι από τους συμμαθητές σου το έχουν ήδη δοκιμάσει και το ίδιο θα μπορούσες να κάνεις κι εσύ, εφόσον το επιθυμείς.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον συγκεκριμένο συμμαθητή σου, κοντός ψαλμός αλληλούια... Σε λίγες μέρες τα σχολεία κλείνουν και θα απαλλαγείς εκ των πραγμάτων από την ενοχλητική παρουσία του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ