0 ευχαρίστηση

08.06.2012
Κάθε φορά που θα κάνω σεξ με το αγόρι μου θα πονάω , μόνο όταν το πέος του διεισδύει όλο μέσα κ με δύναμη, ένας οξύς πόνος στον κόλπο εσωτερικά.

Κάθε φορά που θα κάνω σεξ με το αγόρι μου θα πονάω , μόνο όταν το πέος του διεισδύει όλο μέσα κ με δύναμη, ένας οξύς πόνος στον κόλπο εσωτερικά. Το συζητήσαμε με το αγόρι μου και μου είπε οτι την επόμενη φορά δεν θα το βάζει όλο μέσα μήπως είναι το μέγεθος το πρόβλημα. Φοβάμαι μήπως έχω κανένα γυναικολογικό πρόβλημα. Έχω ακούσει τόσα πολλά που πλέον φοβάμαι. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, αφού έχεις ολοκληρωμένες σχέσεις πήγαινε και σε κανέναν γυναικολόγο να σ' εξετάσει. Κανονικά δεν πρέπει να πονάς καθόλου κατά τη σεξουαλική επαφή, ανεξαρτήτως μεγέθους του πέους του. Άρα τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε το αγόρι σου είναι αδέξιο και βιάζεται να διεισδύσει πριν ερεθιστείς επαρκώς, είτε έχεις κάποια τραχηλίτιδα (ερεθισμό του τραχήλου), ή μπορεί και κάποια κύστη στην ωοθήκη, η οποία προκαλεί επίσης έναν οξύ πόνο.

Δεδομένου λοιπόν, ότι νιώθεις συχνά πόνο θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο ο οποίος θα διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει κι αν πράγματι υπάρχει κάτι παθολογικό θα σου συστήσει την κατάλληλη θεραπεία. Με το να φοβάσαι μόνο, δεν πρόκειται να ξεπεράσεις το όποιο πρόβλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ