Πρωτη φορα

08.06.2012
Ειμαστε 3 μηνες μαζι κι τον αγαπω και με αγαπαει. Το κακο ειναι οτι με πιεζει πολυ κι εγω φοβαμαι...

Γεια σας. Τα εχω με να αγορι που ειναι 5 χρονια μεγαλυτερο μου. Εγω ειμαι14. Στην αρχη δεν με πιεζε. Μονο φιλιομασταν. Μετα ημασταν σπιτι του κι μου εβαλε δαχτυλο... Τωρα ειμαστε 3 μηνες μαζι κι τον αγαπω και με αγαπαει. Το κακο ειναι οτι με πιεζει πολυ κι εγω φοβαμαι. Τι να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κική μου, αυτό το αγόρι σου πέφτει κάπως μεγάλο για τα χρόνια σου. Όμως, αν σε αγαπά πραγματικά, θα πρέπει να σεβαστεί την επιθυμία σου και να σταματήσει να σε πιέζει, γιατί το γεγονός ότι φοβάσαι δείχνει ότι δεν επιθυμείς πραγματικά κάτι περισσότερο.

Πες του λοιπόν, ότι δεν είσαι έτοιμη να προχωρήσεις άλλο, ότι ήδη έχετε προχωρήσει περισσότερο απ' αυτό που θα ήθελες και φτάνει μέχρι εκεί. Αν μπορεί να το δεχτεί, έχει καλώς. Αν δεν μπορεί να το δεχτεί, πάλι έχει καλώς. Γιατί σ' αυτή τη δεύτερη περίπτωση θα ξέρεις ότι αυτός ο τύπος δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για σένα, παρά μόνο για την δική του προσωπική ευχαρίστηση κι αυτό τον κάνει ανάξιο να είναι δίπλα σου.

Γενικότερα ως προς το σεξ, να θυμάσαι ότι ποτέ δεν πρέπει να κάνεις τίποτα που δεν σε ευχαριστεί και δεν επιθυμείς με την καρδιά σου, όσο κι αν επιμένει το ταίρι σου -κι αυτό ισχύει και για τώρα που είσαι πιτσιρίκα και για το μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ