Πώς να την ικανοποιήσω;

27.10.2012
Δεν μπορώ να τη φέρω σε οργασμό παρά μόνο σε στοματικό, δηλαδή κλειτοριδικά μόνο!

Γεια σας θεία Λουκία! Έχω μια σχέση 11 μήνες και δεν μπορώ να τη φέρω σε οργασμό παρά μόνο σε στοματικό, δηλαδή κλειτοριδικά μόνο! Ούτε με το περίφημο σημείο G με τα δάχτυλα έχω καταφέρει ποτέ τίποτα με την συγκεκριμένη! Τι γίνεται, μήπως φταίω εγώ; Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου απαντήσετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σπύρο μου κακώς αγχώνεσαι και κακώς το παίρνεις τόσο προσωπικά. Πρώτα απ' όλα το καλό είναι ότι τη φέρνεις σε οργασμό με κάποιο τρόπο. Αυτό από μόνο του είναι μια κατάκτηση, καθώς πολλές γυναίκες (κάτι λιγότερο από τις μισές σύμφωνα με κάποιες έρευνες) δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό με οποιονδήποτε τρόπο.
Έπειτα, πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν πολλά είδη οργασμού, παρά μόνο ένα, αφού ανεξάρτητα από την πηγή ερεθισμού, είναι πάντα ακριβώς το ίδιο κέντρου του γυναικείου εγκεφάλου που ενεργοποιείται κατά την κορύφωση.
Για την ιστορία, επίσης να ξέρεις ότι αυτή η διάκριση του κολπικού με τον κλειτοριδικό οργασμό, όπου ο πρώτος θεωρείται "ανώτερος" και ο δεύτερος "κατώτερος", πρόκειται για μια παρεξήγηση που οφείλεται στον Φρόιντ, ο οποίος θεωρούσε ότι το μόνο κολπικό είναι το "σωστό" και "ενήλικο" σεξ που δίνει την πραγματική ικανοποίηση.
Βέβαια, ο Φρόιντ μιλούσε από την αντρική πλευρά και (παρόλη την τεράστια συνεισφορά του στην πρόοδο της ψυχιατρικής) υποτίμησε την καθαρή αξία της ηδονής, η οποία είναι και ο τελικός στόχος της ερωτικής πράξης, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται. Έκτοτε, ευτυχώς η σεξολογία έχει προχωρήσει αλματωδώς κι έτσι σήμερα μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές τις ανόητες διακρίσεις και απλά να εκτιμήσουμε το καλό σεξ, όπως κι αν γίνεται.
Χαλάρωσε λοιπόν κι απλά απόλαυσε τις συνευρέσεις σας χωρίς να βαθμολογείς στον εαυτό σου. Μάλιστα, όσο πιο πολύ πιέζεις την κατάσταση και κάνεις θέμα το πώς και αν κορυφώνει το κορίτσι σου, τόσο πιο δύσκολο γίνεται για εκείνη να χαλαρώσει αρκετά ώστε να ανταποκριθεί στις προσπάθειες σου.
Παράλληλα, μπορείς να δοκιμάσεις και μια διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που τη χαϊδεύεις, ζητώντας της καταρχάς να χρησιμοποιήσει το χέρι σου για να αυνανιστεί, όπως θα έκανε μόνη της (μην εκπλαγείς αν σου ομολογήσει ότι δεν το έχει κάνει ποτέ μόνη της, γιατί συμβαίνει κι αυτό). Έτσι θα καταλάβεις με ποιον τρόπο (ρυθμό, ένταση, πίεση) τη βρίσκει καλύτερα και θα σου είναι πιο εύκολο να επαναλάβεις το ίδιο από μόνος σου.
Επίσης, δοκίμασε να προσθέσεις λίγο αλατοπίπερο την ώρα του σεξ, με γλυκόλογα ή βρωμόλογα (ξεκίνα από τα πρώτα για να δεις τι από τα δύο την φτιάχνει), με χάδια και τα φιλιά στο στήθος της ή και με κάποιες πιο "πικάντικες" τεχνικές όπως το (ελαφρύ) δέσιμο των χεριών (π.χ. με ένα φουλάρι, ή τη ζώνη μιας ρόμπας) ή το κλείσιμο των ματιών (τύπου τυφλόμυγα). Με αυτή τη μέθοδο της δοκιμής και της ανταπόκρισης πιστεύω ότι θα καταφέρεις να βρεις με ποιον τρόπο εκείνη φτιάχνεται περισσότερο και να προσαρμόσεις ανάλογα την τεχνική σου.
Τέλος είναι καλή ιδέα να την ενθαρρύνεις να παίζει η ίδια με την κλειτορίδα της την ώρα της διείσδυσης, κάτι που μπορεί να ντρέπεται να κάνει μπροστά σου. Βλέπεις, παρά την υποτιθέμενη σεξουαλική απελευθέρωση, πολλές κοπέλες νιώθουν ακόμα ενοχές για τη σεξουαλικότητα τους και δεν ξέρουν καν οι ίδιες τι θα τις ικανοποιούσε καλύτερα. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, ένας έξυπνος και επιδέξιος άντρας με ευαισθησία μπορεί να κάνει θαύματα και να ξεκλειδώσει για εκείνες την πόρτα της ηδονής, οδηγώντας τους οργασμούς τους σε νέα ύψη.