Ερωτικα βιντεο

31.10.2012
Έχει την συνήθεια να με φωτογραφίζει και να τραβάει βίντεο στις ερωτικές μας στιγμές. Δεν μου έχει ξανασυμβεί...

Αγαπητή θεία Λουκία. Εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχω σχέση με κάποιον, ταιριάζουμε και σαν χαρακτήρες και στο ερωτικό κομμάτι. Ο προβληματισμός μου όμως έχει να κάνει με την συνήθεια που έχει να με φωτογραφίζει και να τραβάει βίντεο στις ερωτικές μας στιγμές. Δεν μου έχει ξανασυμβεί και επειδή έχω ακούσει να γίνονται διάφορα ανησυχώ μήπως σε κάποιο τσακωμό ή ενδεχόμενο χωρισμό μας -γιατί ποτέ δεν ξέρεις- με εκδικηθεί δημοσιεύοντας αυτές τις προσωπικές μας στιγμές. Θα ήθελα να ακούσω τη συμβουλή σου. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δανάη μου, έχεις απόλυτο δίκιο ν' ανησυχείς μ' αυτή τη "συνήθεια" του καλού σου και σε συμβουλεύω να του την κόψεις μαχαίρι και να τον βάλεις να διαγράψει μπροστά σου (και από τον κάδο απορριμάτων του κομπιούτερ του) όλα τα αρχεία που έχει από τις συνευρέσεις σας. Εννοείται ότι θα του το ζητήσεις να το κάνει αυτό χωρίς να τον προειδοποιήσεις, κάποια μέρα που θα είσαι στον χώρο του.
Αν σε ρωτήσει γιατί άλλαξες γνώμη πες ότι εξ αρχής δεν ένιωθες άνετα μ' αυτή τη διαδικασία και δεν τη θεωρείς σωστή (μην του βάλεις ιδέες για το τι θα μπορούσε να κάνει με αυτό το υλικό, αν υποθέσουμε ότι δεν το έχει σκεφτεί ήδη). Αν εκείνος τσαντιστεί και αρνηθεί να κάνει αυτό που του ζητάς, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και ότι έχει ήδη πονηρές προθέσεις. Αν πάλι το κάνει αδιαμαρτύρητα, θα ξέρεις ότι τουλάχιστον δεν είχε το κακό με το νου του και απλά σε απαθανάτιζε από βίτσιο.
Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι οι φωτογραφίσεις και οι βιντεοσκοπήσεις των ερωτικών στιγμών είναι ένα προνόμιο που ανήκει αποκλειστικά στα παντρεμένα ζευγάρια και καλό είναι να τις αποφεύγεις με κάθε τρόπο.