Δεν μπορω να τελειωσω

01.11.2012
Κανω ερωτα με την κοπελα μου και δεν μπορω να τελειωσω. Ισως επειδη ειναι η μανα μου απεξω απο το δωματιο...

Γεια σας θα ηθελα τν αποψη σας για κατι... κανω ερωτα με την κοπελα μου και δεν μπορω να τελειωσω. Δεν ειναι οτι δεν μαρεσει η δεν με ελκυει (με φτιαχνει και πολυ μαλιστα) απλα δεν ξερω... Ισως επειδη δεν γινεται υπο κανονικες συνθηκες (ειναι η μανα μου απεξω απο το δωματιο). Μια φορα για λιγο χρονικο διαστημα εγινε χωρις προφυλακτικα για 1-2 λεπτα και αισθανθηκα πως αμα συνεχιζα λιγο ακομα θα τελειωνα. Απο τοτε μονο με προφυλακτικο... Μπορει να φταιει η λανθασμενη εφαρμογη του προφυλακτικου; Γιατι μερικες φορες π το επιανα και το κρατουσα στην βαση του πεους ηταν πολυ καλυτερο. Παρακαλω την αμεση απαντηση σας. Ευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μανούσο μου, πρώτα απ' όλα πρέπει να βρεις ένα άλλο μέρος ή έναν τρόπο ώστε απαλλαγείς από την παρουσία της μανούλας σου όταν κάνεις σεξ, γιατί αυτό από μόνο του είναι ανασταλτικός παράγοντας στην κορύφωση.

Έπειτα, δεν ξέρω τι εννοείς λανθασμένη εφαρμογή προφυλακτικού (θα πρέπει να ακολουθείς τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε κουτί), αλλά σίγουρα το προφυλακτικό μειώνει κάπως την ευαισθησία του πέους αφού δεν έχεις την ίδια αίσθηση τριβής όταν το φοράς. Ακριβώς γι' αυτό ένιωσες ότι θα μπορούσες να τελειώσεις χωρίς, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καλή ιδέα, αφού μετά θα προσθέσεις στον εαυτό σου το άγχος μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Συνέχισε λοιπόν να κρατάς το προφυλακτικό από τη βάση του αφού σου αρέσει καλύτερα έτσι και όπως είπαμε στην αρχή, βρες κάποιον άλλο χώρο (άλλο σπίτι, ξενοδοχείο με ημι-διαμονή, αυτοκίνητο, κάτι τέλος πάντων) για να στεγάσεις τον έρωτα σου, γιατί με τη μαμά παραστάτη έξω από το δωμάτιο δεν βλέπω να γίνεται δουλειά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ