Γκει;

02.11.2012
Του αρεσει να του χαιδευω και να παιζω με την περιοχη κατω απο τους ορχεις και πηγαινοντας προς το πρωκτο! Κ δεν μου το αρνειται κιολας

Θεια Λουκια θα ηθελα να μου απαντησεις λιγο σε αυτη την ερωτηση..οσο συντομα θελεις εσυ απλα επειδη εχω λιγο πανικοβληθει θελω μια απαντηση εστω και μονολεκτικη! Το αγορι μου κατα τη διαρκεια του σεξ την ωρα που του κανω στοματικο η γενικα ασχολουμαι με την κεινη την περιοχη του του αρεσει να του χαιδευω και να παιζω με την περιοχη κατω απο τους ορχεις και πηγαινοντας προς το πρωκτο!Κ δεν μου το αρνειται κιολας απο ντροπη η τα σχετικα! Παιζει να ειναι γκει γι'αυτο του αρεσει να ασχολουμαι και με κεινη την περιοχη; Ε; Δεν εχω αλλη ενδειξη φυσικα για κατι τετοιο απλα ρωταω γτ κατι τετοιο ακουσα και ανησυχω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Όχι Μαρίνα μου, ο φίλος σου δεν είναι γκέι. Εφόσον δεν φαντασιώνεται ότι βρίσκει ερωτική ικανοποίηση με άλλους άντρες και δεν σου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να υποθέτεις κάτι τέτοιο, είναι καθαρά στρέιτ.

Το ότι νιώθει ηδονή από τον ερεθισμό του πρωκτού και του περίνεου (της περιοχής ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό) είναι απόλυτα φυσικό, αφού πρόκειται για σημεία γεμάτα ευαίσθητες νευρικές απολήξεις που επικοινωνούν άμεσα με τον προστάτη αδένα (στο εσωτερικό), ο ερεθισμός του οποίου μεγιστοποιεί την ικανοποίηση του καλού σου.

Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκείνον να ντραπεί ή να σου κρύψει κάτι τέτοιο, ούτε και για σένα να σταματήσεις να τον περιποιείσαι με αυτόν τον τρόπο. Χαλάρωσε λοιπόν κι απόλαυσε το!