Δεν θελει να κανουμε ερωτα;

09.11.2012
Εγω νιωθω ετοιμη αλλα οποτε ερχεται εκεινη η ωρα για το προφυλακτικο μου το κοβει με φιλια και αγκαλιες... Τι να κανω;

Καλησπερα θεια Λουκια! Λεγομαι Λενα και ειμαι 18 ετων! Εχω μια σχεση εδω και 1 χρονο αλλα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Ουτε εγω ουτε εκεινος εχουμε εμπειριες στο θεμα και λογω του οτι βρισκομαστε για λιγο καθε δυο βδομαδες προς το παρον (δινω πανελληνιες βλεπεις) δεν εχει τυχει να το ολοκληρωσουμε το θεμα. Εγω νιωθω ετοιμη αλλα οποτε ερχεται εκεινη η ωρα για το προφυλακτικο μου το κοβει με φιλια και αγκαλιες... Τι να κανω; Δεν μπορω να του φερνω συνεχεια εκει το θεμα. Ειμαι και κοριτσι! Λες να μη τον ελκυω ερωτικα ή απλα φοβαται επειδη δεν εχει κανει κατι ακομα; Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σου! Θα ξαναβρεθουμε την Κυριακη και θα περιμενω να εφαρμοσω τις συμβουλες σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λένα μου, είναι πράγματι ασυνήθιστη η συμπεριφορά του αγοριού σου, αφού συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, εκείνος να θέλει να προχωρήσει και το κορίτσι να διστάζει. Εν πάση περιπτώσει, πιστεύω ότι θα πρέπει να συζητήσεις ανοιχτά μαζί του το θέμα του σεξ, δηλαδή για το τι περιμένετε ο ένας από τον άλλον και για το πώς αισθάνεται ο καθένας σας γι' αυτό, πολύ πριν φτάσετε στη φάση του προφυλακτικού.
Βλέπεις, όσο παράξενο κι αν ακούγεται μπορεί εκείνος να μην νιώθει έτοιμος, να έχει διάφορες αναστολές λόγω ανατροφής, ή και να έχει διάφορες ανησυχίες, όπως ότι μπορεί να σε απογοητεύσει, ή να φοβάται ότι μπορεί να σε αφήσει έγκυο.
Θα σου έλεγα λοιπόν, τώρα που θα βρεθείτε και πριν ανάψουν τα αίματα, να του ανοίξεις την κουβέντα λέγοντας ότι σ' αρέσει πολύ και θα ήθελες να είναι ο πρώτος σου, αλλά θέλεις να μάθεις τι σκέφτεται πραγματικά ο ίδιος, γιατί δεν θέλεις να τον πιέζεις ή να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση.
Επίσης, επειδή από το μήνυμα σου δεν είναι ξεκάθαρο, οφείλω να σου πω ότι για να προχωρήσετε στο σεξ με διείσδυση κι εφόσον δεν έχετε προηγούμενη ερωτική εμπειρία, καλό θα ήταν προηγουμένως να έχετε εξοικειωθεί πλήρως και να έχετε κάνει πολλές φορές διάφορα προκαταρκτικά, πέρα από τις αγκαλιές και τα φιλιά, ώστε σιγά-σιγά να συνηθίσετε στην ιδέα της σωματικής επαφής και να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον από αυτή την άποψη.
Με άλλα λόγια, αν δεν έχετε προχωρήσει στα προκαταρκτικά, τότε αυτό είναι το σημείο εκκίνησης και όχι το σεξ με διείσδυση, το οποίο βρίσκεται πολλά στάδια μακρύτερα από το σημείο που βρίσκεστε τώρα (κάτι σαν να θέλεις να κάνεις άλματα με το άλογο, αλλά να μην ξέρεις να ιππεύεις). Σ' αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να του κάνεις καμιά κουβέντα περί σεξ (ούτε περί διείσδυσης, ούτε περί προφυλακτικών), αλλά απλά να πάρεις πρωτοβουλία και να βάλεις σε εφαρμογή κάποια ερωτικά κολπάκια που θα λειάνουν το έδαφος για την πρόοδο της σχέσης σας σ' αυτόν τον τομέα.
Περισσότερες πρακτικές ιδέες επ' αυτού θα βρεις σε αφθονία στη στήλη Sex του WomenOnly, εδώ δίπλα. Σου εύχομαι καλή διασκέδαση και κάθε επιτυχία!