Μήπως είμαι σεξομανής;

13.11.2012
Το κανουμε 1 -2 φορές, αλλά δεν μου φτάνει. Οταν θέλω εγω πάλι αυτός ή θα ειναι κουρασμένος ή απλα δεν θα θέλει...

Θεία Λουκία δεν μπορω άλλο... Εχω σχέση κανονική εδώ και 1 χρόνο κ ειμαστε τέλεια στα σεξουαλικά μας σε γενικές γραμμές! Το προβλημά μου ειναι πως θέλω συνεχώς να κάνουμε σέξ... Συνέχεια ομως. Τον πειράζω ολη την ωρα, τον πιάνω στα επιμαχα σημεία (ασε που τωρα πια το εχει συνηθίσει κ δεν ανάβει ευκολα οπως κ στην αρχή όταν τον επιανα εκει) και γενίκοτερα μ άρεσει το σεξ κ ας μην έχω οργασμό. Στην αρχη το καναμε μεχρι κ 4-5 φορές την μέρα ήμουν εντελώς ικανοποιημένη, τωρα ομως 1 -2 μονο κ δεν μου αρκεί. Σκεφτηκα μεχρι κ να πάω με άλλο άτομο (αλλά ξέρω πως ειναι απλα μια σκέψη κ σκέψη θα μείνει γιατί αγαπάω το αγόρι μου). Να τονίσω πως ειμαστε μαζί ενα χρονο και κατι. Δεν νιώθω πως εχει σβήσει η φλόγα σ αυτο το κομμάτι. Ακομα βρισκουμε καινουργια πράγματα και πειραματιζόμαστε! Αλλά δεν μου φτάνει. Οταν θέλω εγω πάλι αυτός ή θα ειναι κουρασμένος ή απλα δεν θα θέλει... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει . Σχεδον καθημερινά αυτος κάνει το πρώτο βήμα γ να κάνουμε σέξ (δηλ εγω τον αφηνω για να δώ αν θέλει κ πότε θελει ) αλλά μερικες φόρες και εγω. Δεν τα αφήνω όλα πάνω του! Θέλω να μου προτείνεις 1 λύση ... Τι εχω πάθει; Ποτέ δεν είχα αυτο το ''προβλημα'' τα τελευταία 3 χρόνια που κάνω σεξ! Περιμένω απαντηση σου! Σε παρακαλώ...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δήμητρα μου, νομίζω ότι χρησιμοποιείς το σεξ για να πάρεις επιβεβαίωση από το αγόρι σου, γι' αυτό και σου έχει γίνει έμμονη ιδέα.
Οπωσδήποτε, οι σεξουαλικές ορμές μας μπορεί να παρουσιάζουν μια διακύμανση στις διάφορες φάσεις της ζωής μας, ανάλογα με τις αυξομειώσεις των ορμονών και τις γενικότερες καταστάσεις που βιώνουμε.
Εφόσον όμως εσύ κάνεις τακτικά ικανοποιητικό σεξ, αλλά εξακολουθείς να θέλεις περισσότερο, σημαίνει ότι ψάχνεις μέσω αυτού να ικανοποιήσεις κάποια άλλη ανάγκη σου που απλά την έχεις συνδέσει με το σεξ.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξέρεις πως το γεγονός ότι στην αρχή της σχέσης σας κάνατε έρωτα πιο συχνά και μετά αραιώσατε, είναι απόλυτα φυσιολογικό, συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια και δεν σημαίνει με κανένα τρόπο ότι ο καλός σου σε έχει βαρεθεί ή οτιδήποτε τέτοιο αρνητικό.
Επίσης, το γεγονός ότι μπορεί να νιώθεις έντονη ερωτική διάθεση μπορεί να είναι δείγμα γενικευμένου άγχους για άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου τα οποία μπορεί να θέλεις να αποφύγεις, μέσω της ερωτικής δραστηριότητας.
Σκέψου λοιπόν, τι ακριβώς συμβολίζει το σεξ για σένα, συνδύασε το με τις υπόλοιπες καταστάσεις που συντρέχουν στην καθημερινότητα σου και θα καταλάβεις ακριβώς τι συμβαίνει.