Βοηθεια, σπανια περιπτωση

06.02.2013
Οταν η γυναικα απομακρυνει τα χερια σου οταν πας να πιασεις το στηθος της η αλλα σημεια πανω απο τα ρουχα... Πως θα την καταφερω να διωξει της φοβιες της;

Οταν η γυναικα απομακρυνει τα χερια σου οταν πας να πιασεις το στηθος της η αλλα σημεια πανω απο τα ρουχα... Σου λεει οτι σε γουσταρει σε φιλαει αλλα υπαρχει ενα ζητημα (ποιο δεν λεει)... 31 χρονων, 3 μηνες μαζι μου ειπε οτι δεν παει αλλο, εχουμε χωρισει 3 φορες και ξανα προσπαθουμε αλλα τιποτα. Πως θα την καταφερω να διωξει της φοβιες της; Ποια πρεπει να ειναι η συμπεριφορα μου προς αυτην για να μην πιεζεται. Οταν δεν της δινω σημασια πεφτει επανω μου με αγκαλιαζει με φιλαει και αλλα τετοια. Το ολο θεμα δημιουργει εντασεις, οχι απο μερους μου, οσο περνουν οι μερες. Της εχω ξεκαθαρισει οτι εχω καποιον σκοπο και καποιους στοχους στην ζωη μου και οτι δεν παιζω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλέ μου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μαζί της μια και καλή, χωρίς υπεκφυγές ποιο είναι το πρόβλημα της, γιατί δεν θέλει να κάνετε σεξ και τι περιμένει συγκεκριμένα από εσένα. Μετά από τρεις μήνες σχέσης δεν τίθεται θέμα να πιέζεται, αφού είσαστε μεγάλα παιδάκια και δεν έχει νόημα να συνεχίζετε έναν ανέραστο δεσμό. Ας πιεστεί και λίγο λοιπόν, ας μιλήσει ανοικτά και με ειλικρίνεια, ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Αν πάλι δεν το κάνει, δεν σου εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο αποφεύγει το σεξ και συνεχίσει τα μισόλογα και το κρυφτούλι, τότε θα ξέρεις ότι είναι χαμένη περίπτωση και δεν χρειάζεται να σπαταλάς τον χρόνο σου παραπάνω.