Δεν ξερω τι να κανω

07.02.2013
Πως μπορω να πω στην κοπελα μου να προχωρησουμε λιγο (προκαταρκτικα);

Θεια λουκια σου εχω ξαναστειλει αλλες 2 φορες αλλα δεν μου απαντησες! Σε παρακαλω μπορεις να μου δωσεις καποιες συμβουλες σχετικα με το πως μπορω να πω στην κοπελα μου να προχωρησουμε λιγο (προκαταρκτικα). Ειμαστε 15 χρονων και οι δυο. Επισης οι φιλοι μου μου λενε πως πρεπει να φοραω προφυλακτικο την ωρα που μου κανει η κοπελα στοματικο! Ισχυει η απλως μου λενε βλακειες για να το παιξουν εξυπνοι; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, δεν χρειάζεται και μεγάλη προετοιμασία για να πεις στην κοπέλα σου να προχωρήσετε, ούτε καν πολλή συζήτηση δεν χρειάζεται. Όλα ξεκινάνε από τα φιλιά. Εκεί που θα φιλιέστε λοιπόν μπορείς να δοκιμάσεις -σταδιακά εννοείται- να αγγίξεις τα επίμαχα σημεία και να προχωρήσεις όσο σε αφήνει πάνω από τα ρούχα.

Αν σε αφήνει, μπορείς να πάρεις το χέρι της και να το ακουμπήσεις εκεί που θέλεις να σε αγγίξει εκείνη. Κάπως έτσι θα προχωρήσετε βήμα-βήμα μέχρι εκεί που νιώθετε άνετα και κάθε τόσο θα το πηγαίνετε ένα βήμα πιο κάτω και πάλι μέχρι εκεί που αισθάνεστε το ίδιο άνετα και οι δύο.

Αν σε οποιοδήποτε σημείο συναντήσεις αντίδραση, δηλαδή εκείνη τραβηχτεί, "παγώσει", ή εκνευριστεί, εσύ θα μείνεις ήρεμος θα κόψεις τα αγγίγματα και θα της χαϊδέψεις τα μαλλιά, ή θα την αγκαλιάσεις όπως κάνεις συνήθως και θα της πεις ότι σε ανάβει πολύ και θα ήθελες να προχωρήσετε λιγάκι. Ό,τι κι αν σου απαντήσει, θα το σεβαστείς και κάθε τόσο θα ξαναδοκιμάζεις να το πας λίγο παραπέρα.

Φυσικά, αν σου ξεκόψει εντελώς οτιδήποτε περισσότερο από φιλιά, πάλι θα το σεβαστείς και μπορείς να επαναφέρεις το θέμα αφού περάσει λίγος καιρός και μπορεί να έχει αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα.

Όσο για την ιστορία με το στοματικό και το προφυλακτικό, δεδομένου ότι είσαστε και οι δύο άβγαλτοι και δεν υπάρχει πιθανότητα να έχεις κολλήσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, δεν χρειάζεται, με την προϋπόθεση βέβαια ότι φροντίζεις σχολαστικά την καθαριότητα της μικρής σου περιοχής. Δηλαδή οι φίλοι σου σού λένε χαζά, είτε από άγνοια είτε από φιγούρα.