Μηπως η σχεση μας εχει προβλημα;

13.03.2013
Tο κανουμε 3-4 φορες το μηνα, όχι σε καθημερινη βαση οπως διαβαζω για αλλους!. Αυτο ηταν ετσι απο την αρχη της σχεση μας!

Αγαπητη θεια Λουκια ειμαι καινουργια fan σου και θα ηθελα οσο τιποτ αλλο την γνωμη σου καθως ειμαι σε παρα πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση! Απο τα 15 μου εχω μια πολυ ομορφη σχεση με ενα παιδι (τωρα ειμαι 18)! Τα παμε τελεια μεταξυ μας και γενικα ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκα εναν τοσο καλο ανθρωπο! Ωστοσο παντα με προβληματιζε ενα θεμα για το οποιο με κανεναν δεν το εχω συζητησει και θα ηθελα παρα πολυ να εισαι εσυ αυτη που θα με καθοδηγησεις στο προβλημα μου! Ενω παντου διαβαζω οτι διαφορα ζευγαρια κανουν ερωτα πολυ συχνα, εμεις παλι το κανουμε 3-4 φορες το μηνα (1 βδομαδα εχω περιοδο)!!! Αυτο ηταν ετσι απο την αρχη της σχεση μας! Επειδη ζουμε σε μια κλειστη κοινωνια μας ηταν πολυ δυσκολο να παμε να αγορασουμε την καταλληλη προφυλαξη γιατι ντρεπομασταν καθως λιγο πολυ ολοι ημασταν γνωστοι μεταξυ μας αλλα εκτος αυτου το κουτσομπολιο ειναι πολυ συχνο φαινομενο σε τετοιες κοινωνιες!!! Ωστοσο οταν ειχαμε παντα φροντιζαμε να 'τα τελειωσουμε' :P αλλα παρ'ολα αυτα δεν γινοταν σε καθημερινη βαση οπως διαβαζω για αλλους!!! Εγω ανησυχω και μερα με την μερα δημιουργω πολλα και διαφορα σεναρια για το τι μπορει να φταει που δεν γινεται πολυ συχνα και το μονο που καταφερνω ειναι να χαλιεμαι τελειως ψυχολογικα και να κλαιω!
Εκεινος μου λεει οτι το σεξ δεν ειναι απο τις πρωτες του προταιρεοτητες! Τρελενεται να καθομαστε αγκαλια, να φιλιομαστε να βγαινουμε και γενικα να κανουμε πιο 'απλα' πραγματα !! Εννοειται (μου τονισε) να γινεται και σεξ αλλα δεν ειναι κατι που τον απασχολει με την εννοια να το κανει καθημερινα κτλπ! Να πω επισης οτι οταν δεν ειχαμε προφυλαξη καναμε προκαταρκτικα!! Ειναι γενικα πολυ διαφορετικος τυπος! Δεν του αρεσουν οι πολυκοσμιες και το χαος, ουτε τα κλαμπ , ειναι πιο μοναχικος (παντα στην ζωη του ηταν , μου το εχει πει και ο ιδιος και η μαμα του), ποτε δεν μπλεκει σε φασαριες και γενικα ειναι πολυ ωριμος για την ηλικια του (24)!!! Γενικα του αρεσει να διασκεδαζει σε πιο ησυχα μερη !! Στα λεω αυτα για να μπορεις να τον ψυχολογησεις ως ανθρωπο!! Επισης τωρα ειναι στρατο και δεν θελω να τον φορτωνω με τετοια θεματα συζητησης γι'αυτο και ζηταω την γνωμη σου!! Επισης να σου πω οτι ακομα και στον στρατο μου λεει οτι στην ωρα του φαγητου παει και καθεται καμια φορα μονος του να εχει ησυχια, 'η και χθες που συζηταγαν ολοι εκει για διαφορα 'αντρικα' θεματα εκεινος απειχε και καθοταν πιο μακρια και ολοι του φωναζαν να παει και εκεινος μαζι του; Τελος , εγω ανησυχω, μηπως ειναι εθισμενος στις πορνο ταινεις και γι'αυτο δεν γινεται συχνα; Ξερω οτι οταν εγω ειμαι αδιαθετη αυτοικανοποιηται (μου τα λεει ολα)! Ωστοσο μια τετοια κατασταση με πληγωνει γιατι νιωθω οτι δεν επιβεβαιωνομαι σαν γυναικα στον τομεα αυτο! Βασανιζομαι ρωτοντας τον εαυτο μου τι κανω λαθος! Ξερω οτι μαζι μου φταιχνεται κτλπ αλλα φοβαμαι πολυ! Να τονισω οτι παντα ηταν αψογος απεναντι μου!! Σε ευχαριστω παρα πολυ που διεθεσες ολο αυτον τον χρονο να διαβασεις το μηνυμα μου και ελπιζω να μου απαντησεις το συντομοτερο γιατι
δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα! Φιλια!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα βρε κοπέλα μου τώρα... Αφού περνάς καλά γενικότερα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.
Εφόσον δεν έχετε δικό σας χώρο λογικό είναι να μην κάνετε έρωτα τόσο συχνά κι εφόσον δεν κάνετε έρωτα τόσο συχνά, είναι λογικό εκείνος να αυνανίζεται (αλλά κι εσύ επίσης). Τώρα, το πόσο συχνά κάνουν σεξ άλλα ζευγάρια δεν έχει καμιά σημασία. Όσο για το ότι ο καλός σου είναι εσωστρεφής και δεν του αρέσει η βαβούρα κι η πολυκοσμία, είναι εντελώς άσχετο με το θέμα.
Χαλάρωσε λοιπόν και σταμάτα να γκρινιάζεις για ανύπαρκτους λόγους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ