Περι στοματικου...

14.03.2013
Ενιωθα οτι θα πνιγομουν, γιατι δεν ειχα αναπνοη. Εκεινος συνεχισε να με κρατα εκει, παρολες τις προσπαθειες μου να... απεγκλωβιστω.

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι που με απασχολει εντονα. Ειμαι μια γυναικα 30 ετων και με το συντροφο μου εχουμε πολυ καλη χημεια στο σεξ. Απολαμβανει οταν του κανω στοματικο, αλλα το "παραπονο" του ειναι οτι δεν μπορω να φτασω σε ...βαθος, λογω του οτι νιωθω μια εντονη ταση για εμετο απο ενα σημειο και μετα (οχι απο αηδια, καμια σχεση, αλλα λογω ανατομιας νομιζω δεν υπαρχει ..αλλος χωρος!). Εκεινος 3-4 φορες πιεσε το κεφαλι μου τοσο εντονα (και για παρα πολλα δευτερολεπτα), που πραγματικα ενιωθα οτι θα πνιγομουν, γιατι δεν ειχα αναπνοη. Εκεινος συνεχισε να με κρατα εκει, παρολες τις προσπαθειες μου να ..απεγκλωβιστω. Το ξερω οτι μπορει να ακουγεται ισως αστειο, αλλα εμενα με προβληματισε αυτο. Οταν του ειπα οτι κοντεψα να πνιγω, μου ειπε οτι δεν πειραζει, κι οτι πρεπει να μαθω να φτανω σε..βαθος. Σας μιλω ειλικρινα, απολαμβανω να του κανω στοματικο, δεν νιωθω καμια αηδια ουτε ανυπομονω ποτε θα τελειωσει, γιατι δεν το θεωρω αγγαρεια. Απλα οσο κι αν προσπαθησα, δεν μπορω να φτασω εντελως ως το...τελος χωρις να νιωθω την ταση για εμετο. Τι μπορω να κανω και τι δειχνει η σταση του συντροφου μου; Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρινάκι μου, περιττό να πούμε ότι ο σύντροφος σου είναι σεξιστής και αναίσθητος, τουλάχιστον όσον αφορά στα ερωτικά ζητήματα. Εφόσον όμως εσένα σου αρέσει γενικότερα και απολαμβάνεις να του προσφέρεις στοματικό, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις τ' αυτιά σου στα παράπονα του, να χαμηλώσεις λίγο τα στάνταρτ σου και να σταματήσεις να αυτο-καταπιέζεσαι.

Μάλιστα, για να μην την ξαναπατήσεις με τις χοντράδες του, μπορείς να πιάνεις τη βάση του πέους του με το ένα χέρι σου (και ίσως να παίζεις με αυτό σφίγγοντας το), ώστε να ελέγχεις πλήρως το βάθος της διείσδυσης του, αλλά και να του δίνεις την αίσθηση της επαφής σε όλο το μήκος.
Αυτά. Και να 'ναι κι ευχαριστημένος.