Aχ αυτο το προφυλακτικο...

16.03.2013
Με το που το βαζουμε μας πεφτει. Οτι χειροτερο να συμβει με καποια που γουσταρεις τρελα

Σε πολλους φιλους μου οπως κ σε μενα, καμια φορα οταν εχουμε λιγο αγχος, οταν μας αρεσει πολυ καποια κ δεν την εχουμε απλα για το πηδημα, κυριως την πρωτη φορα που θα κανουμε σεξ η στιγμη που τελειωνουν τα προκατακτικα και πρεπει να βαλουμε το προφυλακτικο ειναι εφιαλτικη... Με το που το βαζουμε μας πεφτει. Οτι χειροτερο να συμβει με καποια που γουσταρεις τρελα κ ενω εχεις τα "μεσα" να την τρελανεις να γινεται αυτο και να στα χαλαει ολα κ οσο ψυχραιμος κ αν εισαι, απ τη στιγμη που τη αγχωθεις εκεινη την ωρα κανοντας σκεψεις τυπου "σηκω σηκω" παει το εχασες το παιχνιδι... Ξερω οτι το εχουμε περασει παρα πολλοι και καθε στιγμη αναλογη με την παραπανω το σκεφτομαστε ολοι. Υπαρχει καποια ιδεατη λυση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ναι, υπάρχει λύση και δεν είναι μία, αλλά δύο! Ιδεατές βέβαια μπορεί να μην είναι, αλλά είναι καθαρά πρακτικές και εφαρμόσιμες κι ελπίζω να σε βοηθήσουν. Το κλειδί και για τις δύο βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις το σεξ, ο οποίος καθώς φαίνεται είναι ολότελα λανθασμένος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, κάτι που δημιουργεί το υπόβαθρο για διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις όπως αυτή που περιγράφεις.

Βλέπεις εσύ κι οι φίλοι σου αντιμετωπίζετε τη σεξουαλική πράξη σαν κάτι που κάνετε σε μια γυναίκα με σκοπό τη δική σας ευχαρίστηση και μόνο, αδιαφορώντας απόλυτα για εκείνη. Όταν όμως σας ενδιαφέρει κάποια κοπέλα και θέλετε να την εντυπωσιάσετε προκειμένου να την κρατήσετε, μπαίνει στη μέση το άγχος της επίδοσης και φέρνει την καταστροφή.

Η πρώτη και πιο άμεση λύση σ' αυτό είναι την ώρα του σεξ να πάψεις να σκέφτεσαι ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι κάτι το ξεχωριστό για σένα και να αρχίσεις να την αντιμετωπίζεις σαν ένα ακόμη "πήδημα".

Η δεύτερη και πιο χρονοβόρα λύση είναι να πάψεις να βλέπεις το σεξ σαν άθλημα όπου πρέπει να σημειώσεις κάποιες επιδόσεις, ώστε να σπάσεις τα προσωπικά σου ρεκόρ και ν' αρχίσεις το αντιμετωπίζεις σαν μια δημιουργική αισθησιακή ανταλλαγή ανάμεσα σε σένα και την παρτενέρ σου με τελικό σκοπό την αμοιβαία απόλαυση, σαν ένα παιχνίδι που παίζεις για τη χαρά του παιχνιδιού, χωρίς νικητές και χαμένους.

Και οι δύο λύσεις απομακρύνουν αποτελεσματικά το άγχος της επίδοσης. Σίγουρα η δεύτερη είναι πιο απαιτητική καθώς θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις αρκετές από τις απόψεις σου για τις σχέσεις γενικότερα. Αλλά, όπως όλες οι απαιτητικές καταστάσεις, είναι και η πιο ανταποδοτική, καθώς θα μετατρέψει τον τρόπο που κάνεις σεξ από μια καθαρά μονοδιάστατη σωματική εμπειρία σε μια απόλυτα ηδονική ένωση, είτε πρόκειται για τη γυναίκα της μιας βραδιάς, είτε για τη γυναίκα της ζωής σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ